Osiedlowy ogródek
10:02, 29 mar 2019
Reniu przepraszam, ale ostatnio usnęłam z laptopem. Kochana ty chcesz aż 6 szmaragdów tam wcisnąć. A co wówczas z tymi kulkami na pniu. Ja jeszcze proponuje coś zrobić z tymi 4 cisami Elegantissima. Reniu jest taka zasada, że sadzimy w rzędach nieparzyście. No chyba, że coś akcentujesz, wejście, ścieżkę, przejście to wówczas 2 sztuki w rozstawie sadzisz po bokach. Te cisy 3 sztuki dałabym na tą drugą stronę cienistą w taki trójkąt na lewo od kompostowników. Można je jeszcze troszkę przesunąć w lewo. One spore rosną.
Jedna sztuka zostaje na słonecznej rabacie.
Reniu ja troszkę nie ogarniam na tych zdjęciach co ty masz gdzie posadzone. Szczególnie,że teraz wielu roślinek nie widać.
Te szmaragdy 5 sztuk może tak rozrzuć. Tam najbliżej od prawej masz chyba 3 stożki z bukszpanu. Tego jednego do przodu. Na jego miejscu 1 stożek. Drugi przed tym drzewem co pień widać. Ten trzeci dalej , ale troszkę do przodu niż go narysowałam. Zobacz w realu czy można coś tak wykombinować,żeby np. na wysokości pni tych wiśni rosły pomiędzy hortensjami, ale do przodu przesunięte.
Jedna sztuka zostaje na słonecznej rabacie.
Reniu ja troszkę nie ogarniam na tych zdjęciach co ty masz gdzie posadzone. Szczególnie,że teraz wielu roślinek nie widać.
Te szmaragdy 5 sztuk może tak rozrzuć. Tam najbliżej od prawej masz chyba 3 stożki z bukszpanu. Tego jednego do przodu. Na jego miejscu 1 stożek. Drugi przed tym drzewem co pień widać. Ten trzeci dalej , ale troszkę do przodu niż go narysowałam. Zobacz w realu czy można coś tak wykombinować,żeby np. na wysokości pni tych wiśni rosły pomiędzy hortensjami, ale do przodu przesunięte.