Nam również zostawili pamiątkę
Wszystko się udało dzięki podpowiedziom i pomocy Ogrodowiskowych przyjaciół
Niestety z dziewczynami byłyśmy tak zajęte, że na fotki czasu nie było, to był okres życia na wariackich papierach
Pamiątkowe zdjęcia z ekipą
Niespodziewani goście i ogromne nieoczekiwane wyróżnienie dla młodego ogrodu
Efekt końcowy ma wielu ojców i matek
Największa radość, że czuli się u nas swobodnie
i chcieli mieć od nas pamiątkę
Ja mam jedną, ale na wiosnę dokupię jeszcze ze dwie żeby zrobić ładna plamę koloru.
U mnie nie kwitła za to nadrobiła urodą liści, są przepiękne
Nie chcę Ci zaśmiecać wątku, ale pod koniec lata i jesienią wyglądała spektakularnie
Aguś witaj w Nowym Roku
Ja uwielbiam tawuły, a śliwolistna jest jedną z najpiękniejszych jakie widziałam.
Ja moją tnę po kwitnieniu żeby się rozgałęziła, kupiłam mikry patyczek bez kształtu. Długo nie rosła wcale, ale po przesadzeniu w bardziej słoneczne miejsce pokazała co potrafi
Mojej nie okrywam na zimę, ale rośnie w dość osłoniętym miejscu. Zobaczymy na wiosnę, czy zima była łaskawa
Obwódki coraz bardziej spinały ogród
wszystko kwitło obficie
zaglądali nieproszeni goście, ale rzadko do ogrodu
były narodziny
niestety obaj bracia nie dożyli końca roku. W Ciągu jednego miesiąca odeszli jeden po drugim, to były gorzkie łzy i pożegnania.
Wiosna 2018 to był czas realizacji Warzywnika w docelowej formie, długie główkowanie jak temat ścieżek ugryźć i z pomocą Katki sukces
i mój wymarzony hotel dla owadów
uzupełnienie trocin na ścieżce w brzeziniaku i dosadzanie dorrenbosów
Ogród już zachwycił swą bujnością
Witajcie w Nowym Roku, do wczoraj posępnie i smutno na dworze, a dzisiaj wyszło słońce i pojawił się błękit na niebie
To musi być znak
Jak Wam się udały Sylwestrowe harce? My pośmialiśmy się do łez, powspominaliśmy stare dzieje i ruszamy w nowe z nadzieją!
Basieńko dziękuję serdecznie za życzenia i życzę Wam również najlepszego!
Kasiu to najlepsze życzenie na Nowy Rok, dziękuję kochana!
Mam nadzieję, że się spełni
Wam również samych szczęśliwych dni i spełnienia marzeń
Witam serdecznie nowego Gościa w moim ogrodzie Ciesze się bardzo, że mój ogród sprawił, że się ujawniłaś.
Bardzo dziękuję za każde serdeczne słowo pod naszym i ogrodu adresem, to niezwykle miłe przeczytać taki wpis w poranek Nowego Roku. Dziękuję!!
Zapraszam w każdym wolnym momencie!
Mam nadzieję, że tegoroczne zmiany sprawią że ogród będzie bardziej atrakcyjny
Pozdrowienia dla Córci !!
Aż się zarumieniałam czytając opinię na swój temat, miejmy nadzieję że w rzeczywistości faktycznie tak jest
Z emotkami tak czasami jest jak pisze z telefonu lub tabletu, ale nie ma się czym przejmować
Życzę Wam kochani Pięknego, Radosnego, Spokojnego i Wyjątkowego 2019 Roku.
Wszelkiego Szczęścia - zgodnego z pragnieniem Serca.
Życzę wielu Błogosławieństw i opieki Aniołów.
Przytulam cieplutko