Ola moja molinia wygląda podobnie ale daj sowim trawom czas bo jak zajrząłam w korę to są kły widoczne mimo że mi wypadły takie same suche badylki jak tobie
Fajowy Szpaler serbowy
Doczytałam o platanach, uwielbiam je,(nasz rynek jest nimi obsadzony-są corocznie mocno ogławiane) będziesz miałą cudnych strażników
Montana tez cudna.
Papryke masz sporą, w tym roku i moja jest ogromna i wszystkie wzeszły.
Mam prośbę - jak bedziesz cosik już wynosic do szklarni to trąb.
bo to mój pierwszy rok ze szklarnią i nie wiem nic i stracha mam.
Ania mam pytanko, czy ten szpinak pnący z pomidorolandii sadziłaś w szklarni czy w polu? wysoki jest?
masz jakieś fotki z szełego roku?
albo cos o tym szpinaku? kiedy to siać?
ja kupiłam jak polecałas a teraz dumam co z nim
Au, czlowiek tu z czulosciom wielkom siem odnosi to zaraz kcom lac Kule nabylam droga kupna Przeca nie dmuchalam
Zaraz pojde do Cie, poczekaj Siade na kominie, badz czujna jak wazka
Jolus, one u mnie juz daaaaawno sa, tylko w innym miejscu byly. Mialam rabate, ktora nosila nazwe mydlana, wlasnie od tych kul
Marzenko, Zon scial. Zapomnial co mial wyciac a co przyciac i pojechal po calosci, dobrze, ze nie wycial tylko przystrzygl. Zreszta tak samo zrobil mi z Carex Ice dance...W kulki ochlastal
Grembosiu, dziekuje
Gabi, tak jak pisalam, mialam w tym roku ogromne wsparcie ze strony moich chlopakow
Hiacynty mialam na trawiastej kiedys, ale mi zanikly, a te sadzilam na jesieni, wiec sa swiezutkie jednoroczne. Moze je wykopie jak liscie zaschna, jeszcze nie myslalam o tym
Co do opuchlakow znalazlam je jak na razie w jednym miejscu. Kupie nicienie, bo chyba nic wiecej zrobic nie moge. Kret pewnie czesc skonsumowal, bo uparcie tam ryl zima, ale nie do konca skutecznie
Bozenko, kulki na pniu mi sie wyjatkowo trafily, ale cisow mi jeszcze troche potrzeba na jeden ekran, to spory wydatek a i ja niecierpliwa jestem bo chcialabym miec przynajmniej metrowe. Pozdrawiam
O Panu M. czytałam już takie komentarze, dlatego nie brałam tego sklepu w ogóle pod uwagę. O Trawkach opinie są podzielone... może faktycznie różnie się trafia. Mam już upatrzony sklep, ale czekam jeszcze na dodatkowe informacje od nich.
Gosi , pierwszy raz mam szafirki , nie wiem co im zrobie ... chyba zostawię . Dziękuję za pochwały , czekają mnie zmiany , bo mam teraz misz masz w liniach rabat.
właśnie masz rację!!
ja sie nie wstydzę uważam że nic by tam innego nie pasiło bo zrobiłby sie misz-masz. jak mam szmaragdy przeciez obok. a i one są zimą dobre , liści nie gubią więc spełnaija swoje zadanie cały rok.