No, kochana, szacun!
Takie przedszkole robi wrażenie
Chętnie dzielę się roślinami z każdym, kto po nie przyjedzie, albo odbierze w jakimś umówionym miejscu. Ale nie wysyłam roślin.
hej Joasiu pstrykać będę...mój eM wybrał nieco inna technikę niz Magdy, a co z tego wyjdzie zobaczymy
....hej wileka siostro...dobrze, że ktoś czuwa...
Cześć
cześć Aniu...po tej zmianie awatara ledwo Ci poznaje...jakoś mi ta uśmiechnięta buźka bardzie pasowała...ale to samo mówią o mojej zmianie...i dziękuję....jak tarasik zrobimy to napewno imprezka będzie ...na dechach....sałatę kupiłam przypadkiem w Hortulusie w tamtym roku...sama byłam ciekawa co z niej wyrośnie....kilka sztuk odpadło...ale kilka zostało...ciekawe jaka w smaku...bużka
....niespodzianka...tak będą linie proste...ta rabata jeszcze nie skończona...ona będzie w takie eL....na siatce zmontujemy pergole...nie chcemy tam świerków "ciągnąć", bo to warzywnik...ale to przed nami
Aguś, to tylko część rabaty...jak dobrze się pzyjrzysz, to widać tam biały sznurek, który zakręca...rabata może i spora...ale tam ma się sporo dziać...przedszkolaki trochę biedują, bo słonka nie ma...ale nic im nie poradzę
dzięki Teresko...jest tego więcej...latam jak głupia i podlewam, przenoszę, przesadzam-wczoraj np. pomidory...sałąta już siedzi w skrzyni...nie miałam do niej siły...buziaki
....w wekkend nie dam rady...rabata nie skończona...zrobiona tylko w 1/2...musze rośliny zgromadzić...być może przed świętami...a ta pogoda to loteria....najgorzej, że takie ochłodzenie przyszło....pozdr.....i na kominy uważaj
hej Gosiaczku... tym tackowaniem to już prawie wykończona jestem...ale cieszą mnie nowe roślinki i to samodzielnie wychodowane...zreszta znasz to uczucie...byłam u Ciebie...kawał porządnej roboty wykonaliście w Kubusiowie...buziam