Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Dla odmiany czas na zmiany...

Dla odmiany czas na zmiany...

leon60 21:01, 09 kwi 2014

Ewa też mi to tak wygląda
gusiarz 22:10, 09 kwi 2014

Beatko całkiem spora rabata... i spore przedszkole . Niech rośnie... na zdrowie.
Tess 22:22, 09 kwi 2014

No, kochana, szacun!
Takie przedszkole robi wrażenie
bociek 06:54, 10 kwi 2014

Ale fajny przychowek Rabata przekopana pewnie w weekend bedziesz sadzic? Oby pogoda dopisala

Milego dnia
beta 08:05, 10 kwi 2014

Joaska napisał(a)
Ale beata duuuuużo zdjęć bo ja chcę widzieć wszystko jak robisz taras od a do z bo mnie to bardzo interesuje jak wiesz

hej Joasiu pstrykać będę...mój eM wybrał nieco inna technikę niz Magdy, a co z tego wyjdzie zobaczymy

gusiarz napisał(a)
Nad morzem tarasy budują i bardzo dobrze... zawsze miło na tarasie kawusię chlipnąć o poranku
Beatko macham bardzo wiosennie... nie zawsze piszę, ale wpadam niczym wielka siostra

....hej wileka siostro...dobrze, że ktoś czuwa...

ewa004 napisał(a)
Cześć

Cześć

AniaK napisał(a)
Dzieje się Ciebie, wiosna piękna, wszystko szaleje, tarasik na pół tysiączka robicie, a co trzeba uczcić . Gratulacje
Super ta zimująca sałata.
Pozdrawiam serdecznie

cześć Aniu...po tej zmianie awatara ledwo Ci poznaje...jakoś mi ta uśmiechnięta buźka bardzie pasowała...ale to samo mówią o mojej zmianie...i dziękuję....jak tarasik zrobimy to napewno imprezka będzie ...na dechach....sałatę kupiłam przypadkiem w Hortulusie w tamtym roku...sama byłam ciekawa co z niej wyrośnie....kilka sztuk odpadło...ale kilka zostało...ciekawe jaka w smaku...bużka
kaisog1 08:08, 10 kwi 2014

O proszę! Do zieleni i nowej rabaty nie wytrzymałam wczoraj Padłam Widzę, że nie tylko ja "tackuję"
beta 08:19, 10 kwi 2014

Kondzio napisał(a)
Macham i podziwiam praca wre hi hi hi

hejka...fajnie, ze zaglądasz

ewa004 napisał(a)
Czyżby linie proste się u Ciebie szykowały ?

leon60 napisał(a)
Ewa też mi to tak wygląda

....niespodzianka...tak będą linie proste...ta rabata jeszcze nie skończona...ona będzie w takie eL....na siatce zmontujemy pergole...nie chcemy tam świerków "ciągnąć", bo to warzywnik...ale to przed nami

gusiarz napisał(a)
Beatko całkiem spora rabata... i spore przedszkole . Niech rośnie... na zdrowie.

Aguś, to tylko część rabaty...jak dobrze się pzyjrzysz, to widać tam biały sznurek, który zakręca...rabata może i spora...ale tam ma się sporo dziać...przedszkolaki trochę biedują, bo słonka nie ma...ale nic im nie poradzę

Tess napisał(a)
No, kochana, szacun!
Takie przedszkole robi wrażenie

dzięki Teresko...jest tego więcej...latam jak głupia i podlewam, przenoszę, przesadzam-wczoraj np. pomidory...sałąta już siedzi w skrzyni...nie miałam do niej siły...buziaki

bociek napisał(a)
Ale fajny przychowek Rabata przekopana pewnie w weekend bedziesz sadzic? Oby pogoda dopisala

Milego dnia

....w wekkend nie dam rady...rabata nie skończona...zrobiona tylko w 1/2...musze rośliny zgromadzić...być może przed świętami...a ta pogoda to loteria....najgorzej, że takie ochłodzenie przyszło....pozdr.....i na kominy uważaj
beta 08:23, 10 kwi 2014

kaisog1 napisał(a)
O proszę! Do zieleni i nowej rabaty nie wytrzymałam wczoraj Padłam Widzę, że nie tylko ja "tackuję"

hej Gosiaczku... tym tackowaniem to już prawie wykończona jestem...ale cieszą mnie nowe roślinki i to samodzielnie wychodowane...zreszta znasz to uczucie...byłam u Ciebie...kawał porządnej roboty wykonaliście w Kubusiowie...buziam
Juzia 09:05, 10 kwi 2014

Szalejesz dziewczyno!!! Och!

A kostka się czasem nie robi?

Tarasik, proste rabaty...mega rewolucja w tym roku
malkul 09:35, 10 kwi 2014

Co będzie rosło na nowej rabacie?