Sprawdziłam tego buczka, jakie on ma mega liście, ślicznoty.
Dobrze, że nie posadziłaś bliżej brzozy, będzie miał miejsce, aby kiedyś być pięknie wyeksponowany. A z placem zabaw to wiesz
Śliczna żarówka z tego tulipanowca, fajnie go posadziłaś. Ma miejsce na ładną kulę. Nie przycinaj jej za wcześnie. Ja sobie zniszczyłam klona golden globe. Po kilku latach od posadzenia cięłam co roku na wiosnę. Robota głupiego. Klon oszalał, co roku wypuszczał coraz dłuższe przyrosty. W tym sezonie ponad dwumetrowe. Chyba lepiej nie tykać takich kulistych form a jedynie pod koniec lata korygować to, co za bardzo wystaje.
Przy zdjęciach z nowym ogrodzeniem widać, jakim wyzwaniem jest wasza działka. Nie jest łatwo, sama mam wzgórze

Ale jaka to przyjemność mieć już ten kawałek zamknięty. Ja marzę o murze zamiast frontowego ogrodzenia. 20 lat temu zamieszkaliśmy w spokojnej okolicy. Teraz jest w pierwszej piątce najszybciej zabudowywanego terenu w Polsce, masakra.
Moje rabaty też tak powstawały jak twoje, między malutkimi dziećmi, pracą. Z sentymentem Asia czytam dziś od rana twój watek