Radzio ja bym tam w rabatę dała 3 kulki trzmieliny szczepione na pniu na różnych wysokościach (takie fajne kuleczki w powietrzu, wiesz o co chodzi i zimozielone są). Wokół fura bylin, kwiecia wszelakiego. A obwódkę chyba te z trzmieliny bym dała. Jest cudna i taka radośnie żółciutka. Dorotki z W moim małym ogródeczku zapytaj o ukorzenianie trzmieliny, robienie obwódek z niej, a nawet kulek. Dorota ma to w małym paluszku i zobacz jak to cudnie u Niej wygląda. Ja może obiektywna nie jestem bo bukszpanów nie lubię po prostu .
Trawniczek miodzio Ela, masz tak zielono jakbyś mieszkała co najmniej w deszczowej Szkocji,a nie dotkniętej suszą i upałami Polsce. Po moim trawniku zostało w większości części tylko siano, a większość roślin ma poskręcane liście.
Dziewczyny u mnie dziś wielkie dwie ulewy z gradobiciem obydwie .
Masakra.
Wszystko zalane.
Ogród dostał solidną dawke wody, ale i roślinom sie dostało.
Jutro wam pokażę oględziny z bliska.
Dziewczyny bardzo dziękuję Wam za tak miłe wpisy . Dajecie kopa do dalszego działania, więc działam . Styropian - moje nowe odkrycie - materiał fajny, łatwy i z potencjałem
cała sterta motyli
potem malowanie
Gosiu, Jolu, Haniu, Iwonko
To były takie krótkie wakacje i jesteśmy już w domu. Ale było super chociaż parę dni odpocząć
Ale to miejsce powinnaś poznać Haniu