Ta nostalgia jest taka typowa jesienna.. Dla mnie to teź najgorszy czas... Najwięcej obowiązków (jakby wszystko przyspieszenia dostało) a relaksu w ogrodzie brak. W grudniu powróci dobry nastrój a od stycznia dni będą coraz dłuższe
Podobno zmieniamy się co 7 lat... Ja u siebie obserwuje co 14
Nostalgia nas jesienna opanowała Oby do spotkania na nartach Dla Ciebie będę sie uczyć jeździć na desce
Zostawiłam wszystko w spokoju, nic mi sie nie chciało robić niech już śnieg spadnie i zakryje brzydki trawnik.... Coś mam podejrzenia co do niego......
W ubiegłym roku przed ścianą na tarasie stały kanapy...ale nie mogłam zdzierżyć wycieczek oglądajacych nas od strony ulicy Czekam aż żywopłot cisowy oraz graby podrosną i będziemy latem leżakować na tym tarasie
Ewuś jak twoje ciurkadełko uruchomisz to bedziesz się od wiosny u siebie wylegiwać
Wszystkie brzozy miały być long trunk..... Jeszcze bedę akcje szczepienia wiosną przeprowadzać....
A jak sie nie uda chyba te pospolite wykopie......
Przeliczyłam ile potrzebuję nicieni aby wszystkie zaatakowane miejsca podlać... Ok 160 zł x 2 w sezonie... Chyba poleję dursbanem i posadzę tarwki... Taniej będzie
Wygląda tak jak wyżerane przez opuchlaki, sprawdziłam dokladnie korzenie, moze ta krewetka co ją podżerała zakopała się już głębiej?
Karmnik strasznie się zachwaścił, trzeba będzie też z nim rewolucję zrobić
Dzięki Madżenka
Zanim z M pokopalibyśmy się do jakiś przepisów związanych z tymi kablami to już by pewnie było za późno, a tak w godzinkę było po problemie.
Pozdrawiam
Danusiu a czy takie same będą pasować do wysokich szarych donic? Mam 80 cm stozki i nie mam koncepcji co w nie wsadzić. Nie migę juz nigdzie kupić kul bukszpanowych a cyprysiki są zawsze u nas na giełdzie. Na razie mam chryzantemy ale w grydniu marzą mi się cyprysiki??