Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jurajski Ogród

Jurajski Ogród

eliza3 21:02, 10 lis 2013

Aż musiałam się cofnąć, aby warkocze zobaczyć Moje trawki jeszcze za młode, aby warkocze pleść, ale kiedy podrosną zrobię to samo
Pozdrawiam serdecznie.
Kasiek 21:04, 10 lis 2013

Lubie ten watek, ogrod i ich wlascicielke. Tak po prostu Dostalam od znajomej trawke, ladna , wysoka i chociaz nie wiem czy powinnam ja wiazac, to ja zwiaze. A raczej zaplote w warkocz...bo pieknie to u Ciebie wyglada I przeca tyz tak kcem
GorAna 21:43, 10 lis 2013

Pozdrawiam świątecznie
Madzenka 21:58, 10 lis 2013

Aga lansujesz modę na warkocze? Chyba moje miskanty muszę zapleść bo mi się chwieją
AgnieszkaW 22:40, 10 lis 2013

Bogdziu, wierzę, że każdy staje się lepszym człowiekiem przechodząc przez naszą furtkę

Agatko, jak miło. Zapraszam zawsze

Marto, listopad już w każdym ogrodzie, nie ma wyjścia

Joasiu, dziękuję.

Luki, niestety już listopad...wszędzie.

Makkasiu, dziękuję.

Grażynko, dziękuję.

Dajano, to u sąsiada musi być cudownie we wnętrzu, skoro tyle aniołów (pokaż fotkę któregoś, bym mogła zobaczyć jego "styl" rzeźbienia. Wątki mi nie zaginęły, cały czas są.

Aniu, na wiele ciekawych pomysłów "wpadamy" buszując po Ogrodowisku.

Gocha .

AgnieszkaW 22:47, 10 lis 2013

Elizo, takie wiązanie trawek jest bardziej ozdobne, choć jak jest za duży krzak, to ciężko zapleść.

Kasiu, jakie to miłe: Ot, tak po prostu coś i kogoś lubić. Trawki zwiąż, będzie fajnie.

GorAniu, dziękuję.

Marzenko, no lansuję, lansuję, trza naśladować

Życzę Wszystkim zaglądającym miłego nadchodzącego tygodnia
barbara_kraj... 23:12, 10 lis 2013

Agnieszko, ten Twój listopad bardzo wiosennie wygląda
Agania 18:25, 11 lis 2013

Listopadowa jesień w Jurajskim przepiękna Agnieszko
malgorzata_s... 21:46, 11 lis 2013

Agnieszko wiesz że już warkoczowa moda wśród trawek zapanowała dzięki Tobie Buziaki zostawiam
honorata_mallek 23:23, 11 lis 2013

Agnieszko super te murki ja mam w planie zrobic cos takiego taki" ala murek "tylko nizszy przed domem gdyz mam dluuugi podjaz i ogrod od strony poludniowej, myslalam o polaczeniu wielkich glazow z kostka z granitu by nawiazac do sciezki do domu czy mysla Panie ze to zda egzamin? taka jakby wysepka?(oczywiscie zrobilabym drenaz tak jak mam pod moim sklaniakiem gdyz u mnie gleba ciezka,gliniasta i kwasna)niechcialabym uzywac betonu bo to nie naturalnie wyglada,anii nie ekologiczne- tak mi sie wydaje ? Gratulacje pomyslowosci i aranzacji wyglada jakby byly tam od zawsze komponuje sie z otoczeniem-super! Pozdrowionka