Szalona ta pogoda - wczoraj śnieżyca, zimno i mokro, dziś piękne słońce .
Uprzątnęłam sprzed domu wory z poremontowymi śmieciami i przycięłam czupryny trzem rozplenicom Lady U bo strasznie śmieciły.
Doczekałam się pierwszego krokusika . Reszta dalej w pąkach ale może w tym słoneczku też się rozwiną.
Tulipki i czosneczek
Bergenie się podnoszą . A żurawki wyglądają beznadziejnie .
Kochani Wszystkim życzymy Błogosławionych pełnych ciepła, miłości, rodzinnych Świąt Wielkiejnocy. Niech Wszyscy zaznają spokoju ducha, wiele dobra od innych i nikt nie będzie głodny ani samotny w te Święta. Rozejrzyjmy się wokół i pamiętajmy jeśli dostrzeżemy taką osobę w pobliżu działajmyMoc Rodziny Ogrodowiskowej jest wielka, a każdy kto kocha rośliny i zwierzęta kocha też ludzi W to wierzymy i tej Wiary życzymy i Wam. W Okresie Świąt wspominamy też Tych co od nas już odeszli, w naszych rodzinach w naszym otoczeniu i tu w naszej Ogrodowiskowej rodzinie. Pamiętamy o naszych znajomych i przyjaciołach. Oby zaznali zbawienia w Zmartwychwstałym Panu. Wszystkiego dobrego raz jeszcze
Kochani Wszystkim życzymy Błogosławionych pełnych ciepła, miłości, rodzinnych Świąt Wielkiejnocy. Niech Wszyscy zaznają spokoju ducha, wiele dobra od innych i nikt nie będzie głodny ani samotny w te Święta. Rozejrzyjmy się wokół i pamiętajmy jeśli dostrzeżemy taką osobę w pobliżu działajmyMoc Rodziny Ogrodowiskowej jest wielka, a każdy kto kocha rośliny i zwierzęta kocha też ludzi W to wierzymy i tej Wiary życzymy i Wam. W Okresie Świąt wspominamy też Tych co od nas już odeszli, w naszych rodzinach w naszym otoczeniu i tu w naszej Ogrodowiskowej rodzinie. Pamiętamy o naszych znajomych i przyjaciołach. Oby zaznali zbawienia w Zmartwychwstałym Panu. Wszystkiego dobrego raz jeszcze
Przedświąteczna pogoda wcale nie współgra z czasem wiosennych Świąt Wielkanocnych, ale mamy nadzieję, że po świętach wszystko się odwróci i będzie bardzo ciepło.
Życzymy Wam Pogodnych i zdrowych Świąt Wielkanocnych!
popatrz na plan od Ewy
cały przedogródek jest tak jak w planie -więcej bukszpanów tylko
inaczej są płyty ,więc na boku troszkę inaczej ....ale koncepcja ta sama ,tylko w innych miejscach .....
i tak jak napisałaś plany planami ,ale do reali też trzeba dostosować .....
mój pies jak ma coś po drodze dużego ,to omija ,a wszystko co małe ,to tratuje
Madziu dziękuję!
Drzewa błyszczały w słońcu, były mokre. Widok był nieziemski
Wiosna wreszcie się rozgościła. Mam nadzieję, że już na stałe.
Bociek niech mi przyniesie szczęście Nic innego nie przewiduję, nie te lata...