a czy te dwa płaskie poziomy będą współgrać z resztą skalniaka ? bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić ....
podpytam fachowców ,co te ścieżki będą robić ....ta skarpa jest stroma i ma niecałe 3 metry szerokości ......
tu stare zdjęcia
pozostały skalniak z jesieni
Edytko, za loda, lodzika dzięki serdecznie. Cieszą mnie Twoje ranniki. Moja wizyta w ogrodzie się odwleka, niestety. I nie mogę podejrzeć swojej rabatki z rannikami.
Zjawiskowe zdjęcia)) Cud natury Piękne masz miejsce, u mnie kiedyś też były kuropatwy ale jak się miasto przesuwa coraz bliżej to niestety już ich nie widze zdjęcie dziencioła piękne no i słoninke dziubią? U mnie też są ale pni wokól dużo to mają swój raj
Ale masz zdolności Ula Pięknie Ci to wychodzi, podobaja mi się Twoje wyroby, ciesz się, że masz śnieg bo u mnie będzie powtórka zniszczeń z zeszłej zimy bo idą mrozy niestety.Pozdrawiam
Gabrysiu jestes wielka dzięki za ten instruktarz Niby wszystko proste ,ale szkoda popełniać błedy tym bardziej ,że u mnie nie ma komu ich poprawiac , super że zrobiliście i piękne są efekty i co na to sąsiad zza płota? ha ha
Eda piękne ranniki , czy to tegoroczne? U mnie kilka też juz kwitło ale przed tymi mrozami posypałam wszystko liscmi i gałęziami swierka , moze nie zmarzna, bardzo by mnie zabolało gdyby zmarzły bo to pierwsze najfajniejsze kwiatki.Twoje ślicznie wygladaja.
no to widzę rewolucja na całego będzie ja bardzo lubię linie proste, też zmieniałam swoje fale.
Tylko musisz dobrze je rozplanować, żeby nie robić często uskoków, na krótkich odcinkach bo w rogach kosi się koszmarnie, zawsze coś zostanie w kąciku.