Ogrodnik Mimo Woli cd
23:35, 27 maj 2014
Agata - przedszkole to za dużo.. nie mam tyle musztardy na taka ilość dzieciów 
Aneta - na prawo musi być miejsce dla psa i ustrojstwa .. wiec tylko Alfred pójdzie w lewo..rozbieramy kostke i przesuwamy ścieżkę w lewo.. Kostka na betonie wiec znów masakra
Buksy do posadzenia w równych odległościach, miałam dokupić, ale .. wariant oszczędny.. rozsadzę i przesadzę.. idzie mi to całkiem sprawnie 
Gabriela - z tarasu to widzę tylko pierwszą różankę.. formalnie z powodu koszenia.. oszczędzam chłopa, bo ja wole takei ugi-bugi.. i takie rabaty jak u Ciebie
To bardziej z tarasu widzę... i kałużę... a na foto rzut oka z tarasu w lewo
Widać całą różanke i kawałek bylinówki wsiowej.. foto ucięte.. No nie, drugi rząd czyli drugą różankę też widać, ale w innej perspektywie.. jutro obfotografuję.. mam jakiś pretekst by polatać z aparatem 
Aneta - na prawo musi być miejsce dla psa i ustrojstwa .. wiec tylko Alfred pójdzie w lewo..rozbieramy kostke i przesuwamy ścieżkę w lewo.. Kostka na betonie wiec znów masakra
Gabriela - z tarasu to widzę tylko pierwszą różankę.. formalnie z powodu koszenia.. oszczędzam chłopa, bo ja wole takei ugi-bugi.. i takie rabaty jak u Ciebie
To bardziej z tarasu widzę... i kałużę... a na foto rzut oka z tarasu w lewo