No piękne panny udało mi się kupić
Takiego wyboru drzew to u mnie nie ma ,ale te bardziej pospolite gatunki to są
Też uwielbiam wozić osobówką takich pasażerów
Chyba będzie 4 brzoza ,bo będzie praktycznie i nie będzie ścisku
Jednak sadzenie pod linijkę wygra niestety natury nie oszukasz
No kochane,ale mam mętlik fajna jest ta opcja żeby placyk obsadzić brzozami,ale mi bardziej chodzi żeby na dereniowej były brzozy ,bo by mi cień rzucały tam gdzie chcę... hmmm
No właśnie ta pierwsza z lewej byłaby blisko buka...hm nie wiem...
I chodzi mi bardziej,zeby 2 brzozy były na dereniowej, bo dawały by mi cien na przyszły taras
Brzozy fantastyczne!!! No i te liście 100% doorenbos Zazdroszczę możliwości aż takiego wyboru. U nas Kraków a w temacie lipa.
Najbardziej lubię wozić drzewa osobówką, gdy z przodu w nogach pasażera donica leży a reszta przypięta pasem Takich pasażerów uwielbiam
Najlepiej sadzić jak masz już drzewa i możesz w realu przymierzyć. Nawet najlepszy plan czasem spali na panewce. 4 brzoza wpisuje się rewelacyjnie. I odległości między nimi nadal spore. Na prawdę fajnie to wszystko wyszło.
Asia dobrze radzi, też mi coś z tym ustawieniem w rządek nie pasowało. Większość nasadzeń masz "pod linijkę" i warto brzozami ten schemat przełamać. Tak mi się wydaje.
Ja bym czwartej nie kupowała. Tę po lewej dałabym trochę do przodu, drugą od lewej leciutko w lewo i trzecią "gdzieś tak jakoś", żeby były w trójkącie. Placyk bym powiększyła z przodu, dorównałabym linię do dereniowej. Leżaczki a nad głową szumiące brzózki, mniam.
Asiu zrobiłam wizję lokalną z rana i wychodzi mi ,że muszę dokupić 1 brzozę
Myślałam,że tam w rogu nie posadzę ,bo druty,ale patrzę ,że one są jednak w większej odległości
Więc rozstawiłam jak radziłaś i jedną w rogu.... i podoba mi się bardzo
Byłoby tak....4 brzozy
Na placyku 2 i na dereniowej 2 szt.
Piękne to fakt, wybrane z kilkuset
Brzozy dziękują
Dokładnie ich nie mierzyłam,ale obstawiam taką wys.
Brzozy mają dokładnie 3,30 - 3,40 m ,masz oko Aniu
No i masz brzozy, faaaajnie. Jedynie co mi się nasunęło po wizualizacji to czy nie lepiej byłoby dać choć jedną również po tej drugiej stronie leżaczkowego placyku? Ale chyba nie masz tam już miejsca? Jakoś tak zgrzyta mi, że po jednej stronie inne drzewa i po drugiej inne
Elunia przepiekna ferajna barw u Ciebie trawy przecudowne jak dobrze ze teraz taka moda na nie do tego te cudowne brzozy wszystko jest bardzo urokliwe ❤