Od razu skojarzył mi się z moimi, ale jest tyle pięknych, nowych odmian...
Będziesz z niego bardzo zadowolona. To najlepsza z odmian, które u mnie rosną. Obficie, niezawodnie i szybko zaczyna kwitnąć (mniej więcej od listopada).
Ten rok jest wyjątkowo trudny dla ciemierników, a mimo tego, 'Rose Red' ładnie kwitnie.
W zimie jakoś dokładniej i wnikliwiej ogląda się letnie fotki, bo nie mamy bieżących widoków ogrodowych. można przyjrzeć się zestawieniom roślin, zaplanować zmiany
Trochę ogarnęłam, ale sporo roboty zostało. A przez wiatr nie da się nic robić, poza tym mam wnuki na feriach, w dodatku kaszlące więc jesteśmy uziemieni w domu.
Porządki wstrzymane, strasznie wieje, co raz pada, wstrętna pogoda. Choć temperatury dodatnie, to nie przyjemnie cokolwiek robić. A fotki z lata miło się ogląda
I jaki ten pokidorowy w smaku? Zastanawiałam się czy kupić nasiona, ale w końcu zdecydowałam się na Amethyst Jeweli Black Beauty.
No właśnie jeszcze nie wiem ile jakich pomidorów będę mieć. Muszę zrobić jakiś plan.
Masz zdjecie jaknprowadzilas cukinie i czym podwiazywalas do palika?
Jeśli chodzi o nawadnianie to mieliśmy taki inteligentny zawor i aplikacja sterowała nim
Teraz przesadzasz? Nie dałam rady jesienią przesadzić kilku cisów i myślałam, że do nowej jesieni muszę czekać. A nie pomyślałam, żeby na przedwiośniu to zrobić. Ziemia rozmarznięta, wilgotna, chyba dałyby radę.
Miałam też zapytać o te nowe obrzeża, ale już to pytanie padło.