Oj tak było romantycznie i mega aktywnie, schodziliśmy przez te dwa dni Berlin wzdłuż i wszerz Musimy się wybrać ponownie gdy będzie cieplej i gdy skończą budować metro pod Unter den Linden, bo cała droga do Brandenburger Tor rozkopana!!!
Danusiu śniegu w ogrodzie już nie ma ale podobno wczoraj było duuuuużo
Mam nadzieję, że jeszcze wróci jesień, bo muszę okopczykować rośliny, powiązać trawy i posadzić czosnki
Izo, Ewo, Aniu, Tess , Wieloszka, Gabi, Kasik, Irenko, An Tre, Baraga dziękuję za życzenia rocznicowe
Gosia i Hogata w tamtych czasach to w mojej dzielnicy uchodziłam za starą pannę wyszłam za mąż na V roku studiów jak to M mawia cel studiów zrealizowałam To były czasy
Julka zatem spóźnone ale szczere zyczenia Ci ślę
Sebek - poniosło Cię cHociaż medycyna robi takie postępy...
Oj trafne bardzo trafne
Moniko rabata z kancikami już pięknie wygląda i rosną na niej moje ukochane brzozy A jak bujnie w przyszłym roku, zobaczysz jak będzie pięknie!!!
Najprawdziwsza prawda. Trzeba marzyć i marzenia się spelniają .....
A staw to moje marzenie , na razie jest oczko wwodne, ale morze kiedyś na większej działce z mniejszym domem
Domi, Twój ogród zachwyca o każdej porze roku!!! PRAWDZIWE PIĘKNO!!!
Gratuluję sesji w Magnolii, choć uważam, że zmarnowali taki wspaniały materiał ucinając zdjęcia... Niemniej jednak i tak pozostaję wierną fanką!!! Jak Ty to robisz, że znajdujesz czas na ogród przy tylu obowiązkach macierzyńskich? No bo tak dopieszczonych rabatek i trawnika nie można mieć siedząc w domu z założonymi rękami Naprawdę podziwiam!
Dzięki Aga. No staram się nadrabiać w weekendy albo gdy Marta śpi w dzień.Z tym ostatnim jest jednak coraz gorzej, bo snu w dzień jest już coraz mniej. Jakoś jeszcze daję radę ogarnąć dziecko, dom i ogród. Zastanawiam się jednak czy dam radę przy dwójce dzieci....
Czy ja dobrze interpretuję ostatnie zdanie?????
A Magnolię kupiłam i wszystko obejrzałam piekne zdjęcia pieknego ogrodu, mam nadzieję, że z większą sesją w środku numeru Twój ogród też się pojawi
Heloł
Widzę, ż eprace wewnątrz i na zewnątrz postępują Biel w domu miodzio!!!!!!
Klony za 13 zł to jak za darmo????
A te buki 300 szt to Mirella jakiej wielkości, po ile i gdzie ? Plizzz