Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Mój wymarzony ogród...kiedyś będę go mieć:) 00:21, 17 sie 2012

Do góry
Ana, gratuluję wyróżnienia - zasłużonego jak najbardziej!!! Ale żeby roczny poślizg...? I tak długo każą nam czekać? Mam nadzieję, że pod naciskiem Twojego fanklubu ogrodowiskowego jednak bardziej się sprężą Odpoczywaj teraz i świętuj niewątpliwy sukces!
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 00:11, 17 sie 2012

Do góry
Teraz jesteśmy trochę mądrzejsi i tam gdzie sadzimy od nowa, to przekopujemy część rabaty, ale tam gdzie tylko dosadzamy - masakra jest, katorżnicza praca - jak Twoje kamyczki Jak już ogród założony, to rzeczywiście użycie takiego dużego sprzętu nie jest możliwe, ale w Twoim przypadku - jak zakładasz nowe rabaty, to dajesz roślinkom chociaż dobry start, a potem niech sobie radzą
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 23:51, 16 sie 2012

Do góry
Agniecha pomidorki mniamuśnie wyglądają, a skoro zaręczasz, że i tak smakują to wierzę na słowo, ale aż mi ślinka pociekła
Sprzęcior pierwsza klasa! Masz teraz profesjonalnie przygotowaną pod nasadzenia rabatkę! Gdybym nie słuchała po budowie domu "mądrych" rad i też zaorała całą działkę, to ile teraz byłoby mniej problemów z roślinami, z ich sadzeniem... Czasem M. musi kilofem ziemię rozbijać Nie ma się co dziwić, że potem roślinki ledwie zipią, zamiast bujać... A skoro u Ciebie taki sprzęt na wyposażeniu, to korzystaj na maksa, wszystkim krzakom to na dobre wyjdzie, tym niejadalnym też Ale najbardziej podziwiam Cię za te prace kamieniołomowe... Szacun kobieto , ja nie dałabym rady...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:37, 16 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ależ pięknie obsadziłaś donice! Będę bezczelnie zgapiać! Tylko przez te astry tak już jakoś jesiennie się zrobiło...

Aga chyba jesień się zbliża. Kopiuj! kopiuj, ja kopiowałam od Justynki
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:13, 16 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Nie mogę się już doczekać tym razem postaram się nie odstawiać żadnych numerów

no nie wygłupiaj się, pzrecież nie twoja winna, czasami tak bywa w życiu!
było fajnie i wesoło i inaczej i jeszcze bardziej się zżyłyśmy
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:05, 16 sie 2012

Do góry
Nie mogę się już doczekać tym razem postaram się nie odstawiać żadnych numerów
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 15:02, 16 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Irenko, z dużym opóźnieniem, ale Ty wiesz, że zawsze dobrze Ci życzę kochana Gratulacje!!!
Dobrze, że wstawiasz fotki uroczych zakątków w Twoim ogrodzie, bo naprawdę klimatycznie jest u Ciebie Rzeczywiście w sierpniu wyjątkowo klimatycznie, a przy tym bujnie

Aguś, dzięki widzimy się 22 u Madżenki jak nic się nie zmieni
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 14:57, 16 sie 2012

Do góry
Irenko, z dużym opóźnieniem, ale Ty wiesz, że zawsze dobrze Ci życzę kochana Gratulacje!!!
Dobrze, że wstawiasz fotki uroczych zakątków w Twoim ogrodzie, bo naprawdę klimatycznie jest u Ciebie Rzeczywiście w sierpniu wyjątkowo klimatycznie, a przy tym bujnie
Lecę w kulki... 14:31, 16 sie 2012

Do góry
No i skąd ja to znam...? Jak się miło spędza czas, tak jak podczas wszystkich spotkań ogrodowiskowych, to trudno pamiętać o robieniu fotek... Dobrze, że choć na koniec Ci się Aniu przypomniało, bo ja mam z tym niezmienny problem Fajnie było zobaczyć Was w tak pięknych okolicznościach przyrody
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:31, 16 sie 2012

Do góry
Ależ pięknie obsadziłaś donice! Będę bezczelnie zgapiać! Tylko przez te astry tak już jakoś jesiennie się zrobiło...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:46, 16 sie 2012

Do góry
Anula, Karola bez przesadyzmu proszę Do pokazywania w gazetach to jest na ogrodowisku mnóóóóóstwo pięknych ogrodów, a mój wciąż w budowie...

JulkAd idę zobaczyć co tworzysz zupełnie innego

Noemi prawie przez internet - u Finki Dobrze, że zaglądasz na forum, ileż tak można leniuchować

Marzenko pasuje mi, bardzo pasuje
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:04, 15 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

...czekam.................
Do jutra....pozdrawiam

Jak ja się cieszę

Ja tu wietrzę jakieś kolejne ogrodowiskowe spotkanie....??? Tylko dziewczyny błagam, zdjęęęęcia!

Aguś spotykanie sie odbyło, a zdjęcia tutaj (bo ja nie potrafie takich pięknych zdjęć robić)
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1729-lece-w-kulki?page=174
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 00:52, 15 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ginger, Noemi, Marzenka a moje nielime nie pachną... Ale to nic nie szkodzi, bo już zamówiłam prawdziwe zastępstwo, które przyjedzie do mnie w przyszłym tygodniu

Noemi na litość boską!!! Cierpisz na bezsenność na urlopie? Czy przespałaś ostatnie trzy doby i właśnie się obudziłaś ?

Wszystko mam pod kontrolą ... nic nie muszę robić na czas ... ... jest super... odpoczywam, ale do Was zajrzeć muszę, bo tęsknie ...

... zamówiłaś limki przez interent?
Ogród Sylwii od początku :) 22:00, 14 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Poczytałam i pooglądałam zaległości Tulipanowiec wymiata! Okazały i gęsty - jak wszystko u Ciebie

Jak zobaczyłam u Ciebie poczynania w nasadzeniach to dopiero wywarło na mnie ogromne wrażenie .... Fajnie , że zaglądnęłaś .... zdrówka życzę sobie i mnie bo odchorowuję niestety zmiany temperatur po urlopie
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:40, 14 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
GRATULACJE!!! Jak fajnie, ze jestes na ogrodowisku!

Aga ja też się cieszę. Takie fajne osoby, pasjonatki, przyjazne innym ludziom osoby poznałam
Spotkanie u Kapiasów - wrzesień 2012 12:35, 14 sie 2012

Do góry
Jesteś Anitko, jesteś aktualna lista poniżej

1. Danusia (Gardenarium)
2. Sebek
3. Gabik
4. Enya73
5. baraga1904
6.Urszulla
7. Noemi
8. Wawik
9. Madżenka (Marzena 2007)
10. siaaska
11. Syllwia
12. ola
13. Ewa
14.Wieloszka
15. Ewcia 88
16. Irenka (Irena-milek)
17. Evchen
18. Badara
19. Bea
20. Kindzia
21. eliza3
22. Lena
23. anieszka
24. anna-studio
25 noemi
26. Seliza
27. Dzidka
28. Ela
29. Jasia
30. Grupa trzymająca grabie
31. kasik778
Ogród Leny. 11:52, 14 sie 2012

Do góry
Lena napisał(a)

A tu moja piękność Vanille Fraise :

Pieeekna!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 11:46, 14 sie 2012

Do góry
GRATULACJE!!! Jak fajnie, ze jestes na ogrodowisku!
Ogród z perspektywą na przyszłość 09:49, 14 sie 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Aga, dziękuję, ale Twój ogród jest tak piękny, że nawet się nie porównuję. U mnie wiele zmian, a dopiero niedawno skończyłam parę rabat A o szkółce wspominałam Byczkowscy z okolic Kostrzyna Wlkp.
Co do romantycznego wyjazdu, to staramy się wyrywać jak nam się uda. Wśród rodziny i znajomych w Polsce jest to pomysł niemile widziany niestety. Lepiej się ogląda rodziców siedzących ciągle w domu, a nie podróżujących, więc staramy się nie afiszować z wyjazdami bo potem oburzenie trwa zbyt długo, a nam nie chce się tłumaczyć.
ps.Mój kręgosłup też oststnio nawala i już nie wiem co robić.

No widzisz Moniko, a mi Twój dom i ogród podoba się dużo bardziej! Inna kolorystyka domu (teraz też bym dała więcej szarości niż beżu) i taki zaplanowany ogród, a Twoje ogrodzenie to moje marzenie! Skończyłaś nowe rabatki i ich jeszcze nie pokazałaś, czy przegapiłam zdjęcia???
Ale tego oburzenia w związku z Waszymi wyjazdami romantycznymi to zupełnie nie rozumiem... Choć moja rodzina ma konserwatywne poglądy to jeszcze nas zachęcają do wyjazdów i chętnie zajmują się dziećmi. Może Ci oburzeni wśród rodziny i znajomych są najzwyczajniej w świecie zazdrośni? Bo nie dość, że jesteście szczęśliwi razem, to jeszcze stać Was na te wyjazdy... Tak, myślę że tu bardziej chodzi o zazdrość...
P.S. Wspominałaś o szkółce - jak zobaczyłam teraz "Byczkowscy" to od razu mi się przypomniało

Dzięki Aga. Ja kocham szarość i biel, ale beż też z tym łączę. U Ciebie dodatki w szrościach będą pięknie wyglądały.
A z tą zazdrością to oże i też tak jest, ale bardzo mnie to denerwuje, bo dlaczego miałabym czuć się źle z tym , że możemy żyć jak chcemy. Jak to mówią, psy szczekają, karawana jedzie dalej
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:29, 14 sie 2012

Do góry
Pszczelarnia napisał(a)
Wieloszko, geometria w Twoim ogrodzie działa na mnie jak magnes. Wiesz, to jest tak, że jak czegoś nie masz, to wydaje się, że chcesz mieć i może stać się obiektem pożądania. Powiem lubieżnie nieskromnie. Obiekty, geometria i matematyka. Najważniejsze, żeby bukowi się polepszyło. Trzymam kciuki za niego.

Pszczółko, a ja często klnę na tę geometrię, po czym okazuje się, że i tak nie umiem zrobić/posadzić inaczej... Twoje angielskie klimaty są dla mnie czymś nie-do-osiągnięcia... Jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić lubieżnie nieskromnej...
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies