Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

Joanka 23:13, 12 sie 2012

Helloł Sylwuś

A przywiozłaś może jakieś pikne ogrodowe fotki? Czekam na nowy turecki wątek
Enya73 20:46, 14 sie 2012

Dawno nie byłam u Ciebie z wizytą, a tu coraz piękniej. Świetnie masz położony ten ogród i całość wygląda naprawdę zjawiskowo
Nie czytałam wszystkiego, bo to jest wprost niemożliwe, tyle stron naprodukowałaś. Ale ostatnie 10 stron pokazują Twój ogród w całej krasie. Bardzo mi się podoba. Wklejam do mojej top listy do regularnego odwiedzania
A będziesz może na spotkaniu u Kapiasów, bo nie odnotowałam?

Pozdrawiam serdecznie
Syla 22:00, 14 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Poczytałam i pooglądałam zaległości Tulipanowiec wymiata! Okazały i gęsty - jak wszystko u Ciebie

Jak zobaczyłam u Ciebie poczynania w nasadzeniach to dopiero wywarło na mnie ogromne wrażenie .... Fajnie , że zaglądnęłaś .... zdrówka życzę sobie i mnie bo odchorowuję niestety zmiany temperatur po urlopie
Syla 22:03, 14 sie 2012

Enya73 napisał(a)
Dawno nie byłam u Ciebie z wizytą, a tu coraz piękniej. Świetnie masz położony ten ogród i całość wygląda naprawdę zjawiskowo
Nie czytałam wszystkiego, bo to jest wprost niemożliwe, tyle stron naprodukowałaś. Ale ostatnie 10 stron pokazują Twój ogród w całej krasie. Bardzo mi się podoba. Wklejam do mojej top listy do regularnego odwiedzania
A będziesz może na spotkaniu u Kapiasów, bo nie odnotowałam?

Pozdrawiam serdecznie

No to ogromnie mi miło .... choć cały czas gapię się z tarasu na to obsadzone poletko z tulipanowcem i ciągle czegoś brak ..... ale zostawiam sobie to na potem , teraz mi się już nie chce ..... Postaram się być u Kapiasów ... u mnie to zawsze tak na 99 % .... buziolek
Syla 22:08, 14 sie 2012

justine17 napisał(a)
Dzis skończyłam już troche czytałam a trochę przeleciałam po zdjęciach.Ogród cudowny nic dodać nic ująć,Zazdraszczam.
Teraz już będę na bieżąco to dobrze i czytam dalej i czekam na koniec.
Moja córcia najmłodsza ma urodzinki w tym samym dniu co Ty,teraz ur córki będę kojarzyć z Twoim ogrodem.
Pozdrawiam.

30.09 to dzień chłopaka .... ja miałam nim być ale coś nie wyszło ??? Tak dużo miało się dziać w tym moim ogrodzie a na planach się skończyło .... no cóż może ruszę z nowymi siłami w przyszłym roku ale inaczej już to rozegram pozdrawiam i dziękuję za miłe słowa
Syla 22:13, 14 sie 2012

Neska - witaj Kochaniutka ja teraz po urlopie pociągam nochalem i chrypię okrutnie .... dzisiaj sisters zapodała mi piwo grzane na noc z żółtkiem .... ma pomóc oby, buziolki

Joanka
- hejka przywiozłam ale widzisz jak to ze mną teraz, obiecuję i na tym się kończy ..... pokażę parę zdjątek oczywiście , potrzebuję jednak odrobinkę więcej czasu .... ściskam mooocno

Joanka 22:18, 14 sie 2012

Trzymam za słowo

Nam w tym roku Turcja nie wyszła, ale w następnym to mus
Syla 22:20, 14 sie 2012

Joanka napisał(a)
Trzymam za słowo

To może razem ???? będzie weselej ????
Moniika 22:23, 14 sie 2012

Syla napisał(a)

Trzymam za słowo

To byłoby super , spotkanie Ogrodowiczan w Turcji my tez tam z M jeszcze nigdy nie dotarliśmy pozdrawiam serdecznie M
Joanka 22:39, 14 sie 2012

Syla napisał(a)

Trzymam za słowo

Sławek by się ucieszył