Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Madzenka 06:30, 14 sie 2012

Zatem limka pachnie czy nie? Miłego dnia życzę
Wieloszka 09:02, 14 sie 2012

Ginger, Noemi, Marzenka a moje nielime nie pachną... Ale to nic nie szkodzi, bo już zamówiłam prawdziwe zastępstwo, które przyjedzie do mnie w przyszłym tygodniu

Noemi na litość boską!!! Cierpisz na bezsenność na urlopie? Czy przespałaś ostatnie trzy doby i właśnie się obudziłaś ?
Pszczelarnia 09:18, 14 sie 2012

Wieloszko, geometria w Twoim ogrodzie działa na mnie jak magnes. Wiesz, to jest tak, że jak czegoś nie masz, to wydaje się, że chcesz mieć i może stać się obiektem pożądania. Powiem lubieżnie nieskromnie. Obiekty, geometria i matematyka. Najważniejsze, żeby bukowi się polepszyło. Trzymam kciuki za niego.
Wieloszka 09:29, 14 sie 2012

Pszczelarnia napisał(a)
Wieloszko, geometria w Twoim ogrodzie działa na mnie jak magnes. Wiesz, to jest tak, że jak czegoś nie masz, to wydaje się, że chcesz mieć i może stać się obiektem pożądania. Powiem lubieżnie nieskromnie. Obiekty, geometria i matematyka. Najważniejsze, żeby bukowi się polepszyło. Trzymam kciuki za niego.

Pszczółko, a ja często klnę na tę geometrię, po czym okazuje się, że i tak nie umiem zrobić/posadzić inaczej... Twoje angielskie klimaty są dla mnie czymś nie-do-osiągnięcia... Jakoś nie mogę sobie Ciebie wyobrazić lubieżnie nieskromnej...
anula_wn 10:42, 14 sie 2012

Wieloszko, nadrabiam zaległości i padam .... masz przecudnie!!! Twój ogród nadaje się do prezentacji w jakimś piśmie ogrodowym
popcorn 12:35, 14 sie 2012

Jestem za, koniecznie sesja - w Mai w ogrodzie, czy jakims miesieczniku
moje limki nie pachna, alebo ja nic nie czuje

pozdrawiam!!
JulkAd 13:06, 14 sie 2012

No piękny masz ten oród Aga, napatrzeć się nie mogę, że wszystko takie poukładane i chociaż u siebie tworzę coś innego to czasami miło zawiesić oko u Ciebie na takiej ogródkowej dyscyplinie

Miłego dnia życzę
noemi 00:52, 15 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Ginger, Noemi, Marzenka a moje nielime nie pachną... Ale to nic nie szkodzi, bo już zamówiłam prawdziwe zastępstwo, które przyjedzie do mnie w przyszłym tygodniu

Noemi na litość boską!!! Cierpisz na bezsenność na urlopie? Czy przespałaś ostatnie trzy doby i właśnie się obudziłaś ?

Wszystko mam pod kontrolą ... nic nie muszę robić na czas ... ... jest super... odpoczywam, ale do Was zajrzeć muszę, bo tęsknie ...

... zamówiłaś limki przez interent?
Madzenka 10:39, 15 sie 2012

Aga czy 22.08 pasuje Ci na kawę u mnie?
Wieloszka 10:46, 16 sie 2012

Anula, Karola bez przesadyzmu proszę Do pokazywania w gazetach to jest na ogrodowisku mnóóóóóstwo pięknych ogrodów, a mój wciąż w budowie...

JulkAd idę zobaczyć co tworzysz zupełnie innego

Noemi prawie przez internet - u Finki Dobrze, że zaglądasz na forum, ileż tak można leniuchować

Marzenko pasuje mi, bardzo pasuje