Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Evchen 14:19, 16 sie 2012

heee.......no przecież widać, że całuśna jest
Milka 14:23, 16 sie 2012

prawda wszyscy ją lubią, jakoś nie wzbudza strachu, poprzedniiiich 2 wszyscy się bali, a też były całuśne, ale ta ma w sobie coś takiego innego, zabawna jest!
Konstancja30 14:33, 16 sie 2012

Dżaga wzbudza zaufanie ... ... co mnie dziwi bo ja panicznie boję się tej rasy ... ... pan spokojny za to wygląda na czujnego ... no ktoś musi pilnować by bawić siem mógł ktoś ...

a sierpniowa odsłona ogrodu w tej lekko zamglonej gdzieniegdzie odsłonie romantyczna ... Irenko patrzę i patrzę i ja bez przewodnika to zginę tam jak mańka w Czechach jak to siem kolokwialnie rzecz o istotach bez zmysłu orientacji ujmuje ... i tyle roślinek ... strapiona jestem okrutnie bo nie pojmuje jak Ty czy Ania to ogarniacie ... dobrze, że mnie na te przylegające działki nie stać bo mogłabym ogród o taakim areale tylko usiąść i opisać ... po czym założyłabym wątek "mój ogród opisany" ...

pozdrawiam i buziak
Milka 14:40, 16 sie 2012

z Dżagą się polubicie najwyżej zamiast mycia, masz zagwarantowane lizanie
i co, kiedy się do mnie wybieracie, miałyście z Anią przyjechać!!! może coś w 4 wymyślicie

sierpień, mój ulubiony, światło inaczej pada, niby koniec lata, a jeszcze nie, coś magicznego w tym miesiącu jest!
ja za bardzo nie ogarniam, ale cieszę się, że codziennie coś uda się zrobić i front domku wybielony bielą antyczną tak bajkowo i romantycznie w słońcu wygląda...
nie zgubisz się, wkoło chodzimy jak zegar

Wieloszka 14:57, 16 sie 2012

Irenko, z dużym opóźnieniem, ale Ty wiesz, że zawsze dobrze Ci życzę kochana Gratulacje!!!
Dobrze, że wstawiasz fotki uroczych zakątków w Twoim ogrodzie, bo naprawdę klimatycznie jest u Ciebie Rzeczywiście w sierpniu wyjątkowo klimatycznie, a przy tym bujnie
Konstancja30 14:57, 16 sie 2012

Irenko fantastycznie ten domek w drewnianym ubranku wygląda ... właśnie tak chciałabym potraktować swój tylko chyba poziomo deseczki ... zaraz lecę Adasiowi pod nos idealną inspirację rzucić ... sierpień ma to coś w sobie ... dla mnie jeszcze październik ...

edit: Adaś już zarzucony obrazem i słowami bardzo dziękuje za materiał do nękania go ))) ...
Milka 15:02, 16 sie 2012

Wieloszka napisał(a)
Irenko, z dużym opóźnieniem, ale Ty wiesz, że zawsze dobrze Ci życzę kochana Gratulacje!!!
Dobrze, że wstawiasz fotki uroczych zakątków w Twoim ogrodzie, bo naprawdę klimatycznie jest u Ciebie Rzeczywiście w sierpniu wyjątkowo klimatycznie, a przy tym bujnie

Aguś, dzięki widzimy się 22 u Madżenki jak nic się nie zmieni
eliza3 15:03, 16 sie 2012

Masz bardzo urocze pieski, ja po stracie swojego (choroba) nie mogę się zdecydować na nowego, ale dojrzewam, chyba padnie na kundelka....
Milka 15:05, 16 sie 2012

Konstancja30 napisał(a)
Irenko fantastycznie ten domek w drewnianym ubranku wygląda ... właśnie tak chciałabym potraktować swój tylko chyba poziomo deseczki ... zaraz lecę Adasiowi pod nos idealną inspirację rzucić ... sierpień ma to coś w sobie ... dla mnie jeszcze październik ...

edit: Adaś już zarzucony obrazem i słowami bardzo dziękuje za materiał do nękania go ))) ...

a październik u mnie też ma szczególne miejsce też takie babie lato, pajęczyny, rześkie ranki i inne piękno w ogrodzie

oj Adaś, nękać nie chciałam...powoli idziemy do przodu, będzie fajnie, bieli sporo, pomysły w trakcie też się krystalizują:)
Wieloszka 15:05, 16 sie 2012

Nie mogę się już doczekać tym razem postaram się nie odstawiać żadnych numerów