Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:02, 16 kwi 2012

Do góry
asc napisał(a)
Pojechałaś do OBI wiec wyniosalm sie do Ciebie na chwilkę..a tu 8 stron... i dopiero teraz zobaczyłam coś sobie upatrzyła..... doba zdecydowanie za krótka. Liczyłam, że jak ruszy praca w ogrodzie to nie bedzei tyle pisania, bo czasu nie bedzie..ależ się myliłam ... Ale nie przyganiam Tobie, bo ja wcale nie lepsza ...

Ania wszystko u ciebie przeczytalam i u Bogdzi i wreszcie wiem o co chodzi z tym budyniem a wczoraj wszyscy się tak rozpisywali bo lało
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:00, 16 kwi 2012

Do góry
GabiK i Ania jeszcze skrzynię ratanową wlaśnie kupię
Co do bieli nie wszyscy lubia, ja aktulnie mam fazę na biel poprzednio byly brązy i ecru, które mi tak obrzydły że ich unikam Tak samo będzie z bielą za 5 lat i będzie powód do zmian
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:58, 16 kwi 2012

Do góry
Motylla, Coli, Marta, Karola dziękuję za pochwały i zapraszam.
Marta M podobno z czasem się wychowa, w niedzielę mamy szkolenie u Wieloszki - prowadząca Irenka z Miłkowa Materialy szkoleniowe podeślemy na forum
Ewuniu - chyba warto bo cena 69 zł a stożki trudno kupić, podobno były też kule ale u mnie wykupione
Agnieszko - już się wystraszyłam, że gdzieś na długo wyjechalaś O niedzieli pamiętam, Irenka już przygotowuje program szkoleniowy
Irenko nie wystarcza mi tyle snu
Ania Art - jesteśmy zgodne jeszcze po żaglu sobie kupimy ????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:40, 16 kwi 2012

Do góry
Dziewczyny ja sumiennie w pracy a Wy tu mnie odwiedzacie. Nie ukrywam, że wczoraj ciężko było ulubione wątki poczytać, oj działo się działo. Chyba z powodu deszczu tyle wpisów było. Poszłam spać o 0:18 z ogrodowiskiem a o 5:35 budzik dzowni.....
Ale co tam dzisiaj w pracy lajcik był w porównaniu z ubiegłym tygodniem
Na zewnatrz tak zimno, wieje i nieprzyjemnie, że pewnie dzisiaj też bedziemy dużo pisać.
A w weekend majowy podobno 27 stopni ma być ????? Czy znów prognoza jak na wielkanoc sie nie sprawdzi?
Oj ja już tak spragniona ciepelka jestem, że zaklinam jako czarownica ogrodowiskowa tę pogodę
Ogrodnik mimo woli 18:33, 16 kwi 2012

Do góry
Ania dali nie naleźy obcinać wg mnie. dodaj im magicznej siły i światła
Wybujały takie rachityczne bo pewnie je w cieple pędzisz. Ja wolę dalie od razu do gruntu sadzić, trochę później kwitną ale za to jak!!!!
Rododendronowy ogród. 18:31, 16 kwi 2012

Do góry
Nadrobiłam zaległości, min w pisch kupach
Pozdrowienia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:23, 16 kwi 2012

Do góry
O odnalazła się zguba
Ogrodnik mimo woli 18:19, 16 kwi 2012

Do góry
Ania a co to za makro w tym aparacie ja nawet idiotenkamerą robie fatalne zdjęcia. Awsze to była domena M i córki ale chbazi to mi oni nie będą focić...
Może ja ma też jakieś makro ale nawet nie wiem co to?
Ogród z Czerwonym mostkiem 06:38, 16 kwi 2012

Do góry
Kasiu widzę, źe jednak trochę energii wrociło poczatek zawsze najgorszy ale drugi trymestr powinien być zdecydowanie lepszy
A ściąga z traw wykonana po mistrzowsku. Kilka razy sobie pooglądam. Już wiem, że miskanta variegatusa muszę mięć!!!!
Moje bambusy po wcozrajszych deszczach odżył, wyglądają zdecydowanie lepiej
Ogród w Alei Lipowej... 06:30, 16 kwi 2012

Do góry
justi napisał(a)
Marzenko docelowo to będzie wjazd taki jak przed bramą. Ale kiedy nie wiem? Jeszcze dom po przebudowie nie ma odwodnienia itp, nie znam się na tym. Także będą jeszcze kiedyś wykopki

A jeśli tak to wertykuluj i areuj, konietcznie napowietrz korzenie bo od przygniatania samochodem nie mogą korzonki oddychać
Ogród z perspektywą na przyszłość 06:29, 16 kwi 2012

Do góry
Juź jest jak w ogrodzie !!!! A ja Ciebie dziewczyno podziwiam, gdy byłam w takiej zaawansowanej ciąży to mnie starszne lenistwo ogarnęlo, a Ty jesteś szalona i energia cie rozpiera. Dziecko będzie takie same, uprzedzam, zwolnij ciut, jeśli nie dla siebie to dla potomka
Już jest pięknie i do porodu nie musisz szaleć
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 06:26, 16 kwi 2012

Do góry
Irenko przyłączam się do kwiatholandii, ty jesteś dobrym duchem ogrodowiska i ruch u ciebie niesamowity. Bardzo lubię do Ciebie zaglądać, ale musimy jakiś pomyśl znaleźć na obrobienie czytania calości.
Zgodnie z ustaleniem dzwonię , chyba ok 16.30
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 06:23, 16 kwi 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Sebek, co za studnię wymyśl coś brak tam róży , zamówione będą po prawej i lewej a w środku za stdnią?

Nie sadź za gęsto, za dwa lata rośliny się będą dusić
A na studnie może biale kamyki, takie ładnie wypłukane. A może to głupi pomyśł? Lub ją ob,uruj jakimś kamieniem i zasyp ziemia i załóż klombik na sezonowe kwiat? Lub zamów dużą donice, ktora na niej ustawisz.
Ogród w Holandii 06:21, 16 kwi 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Oj dziewczyny - czytacie w moich myslach! Ja o liriope to myslę od dawna i to nie tylko w tym miejscu! To piekna roslina. I właśnie ta variegata bardzo by mi pasowała, tylko za diabła nie mogę jej nigdzie znaleźć więc już prawie odpusciłam. Bo ja ją chciałam dac z drugiej strony tego bukszpanowego kącika - pod tym największym okazem. Ale zamienię ją chyba na carex Ice Dance - tez wystarczająco wysoka, a łatwiej kupić. Bywa owszem podobna - liripe silver dragon, ale ona nie jest aż tak cieniolubna i zmarniałaby, bo ten wielki bukszpan całkowicie zacienia ten pasek przed sobą. Taka bida!
A ogród Dominiki chętnie zobaczę. A ma jakąś nazwę?

Ogród Dominiki
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1067-ogrod-dominiki?page=109#post_6
o się cieszę, że lubisz carexy j
Poszukaj liriope w necie, niektore unikalne rośliny warto zamwiać przez internet.
Wiosenne rewolucje w "Paulinowym ogrodzie" 06:19, 16 kwi 2012

Do góry
Paula tak sobie pomyślałam czytając Twoj wątek, że zaawansowana ogorodowiczanka Cię wprowadziła i blond włosy myśle JUSTI ale już szybciej inne dziewczynyu rozszyfrowały zagadkę
Kanciki pierwyj sort !!!! Fajnie sie zapowiadają zmiany w ogrodzie. A zwierzaki zawsze chętne do pomocy i kot w bukszpanie to zdjęcie się nadaje na konkurs
Co do kącika pod brzoskwinia to mi jakoś lawenda (gleba zasadowa) nie pasuje do pozostałych kwaśnolubych. Pomyśł jeszcze o tym.
Z przyjemnością będę zaglądać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:21, 16 kwi 2012

Do góry
Dobranoc bo mi za 5 godz budzik zadzowni
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:20, 16 kwi 2012

Do góry
Pola napisał(a)
Marzenko , no błagam jak to brak mijsca w takiej willi nie żartuj

Pola ale masz koncepcje gdzie takie rzeczy trzymac? W pomieszczeniu gospodarczym to mam już mydło i powidlo ale M zapowiadal porządki jak zrobi lux w garażu.....
Ogród Sylwii od początku :) 00:18, 16 kwi 2012

Do góry
Sylwia o matko ile tu się dzialo a ja wszystko przegapiłam. Kobiety Ty to masz rozmach, ledwo ogrod zimowy zaplanowałaś już dom rozrywek budujesz i wodospad Niagara.
Wszystko fajnie wygląda. Zerknij do Irenki - MILKOWO tam domek letniskowy powstaje. Fajny pomysl bo cala ferajna ogrodowiskowa mogłaby w nim koczować
Zamiast rolet może lniane biale klimatyczne zasłony, tez sa bardzo trendy albo rolety rzymskie?
A Twojemu M wspólczuje, bo jak te plany zrealizujesz to postanowisz wszystko na nowo przebudowac
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:07, 16 kwi 2012

Do góry
Meble przyjadą dopiero w środę ale muszą poczekać na mycie i olejowanie tarasów
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:06, 16 kwi 2012

Do góry
noemi napisał(a)

No i już wszystko jasne...i z donicą i M. i z białymi meblami
A ja idę spać, bo mi się oczy zamykają

Justynko
jesteś Kochana , dziękuję , że się upomniałaś o mnie ... Marzenko , nie ma sprawy , najważniejsze, że znalazłaś takie , które Wam się podobają i kupione w sklepie ,bo widzisz co kupujesz ... mebelki są cudne już je widzę na tym szarym tarasie...hmmm miodzio ... przemalowana donica super, mi się bardzo podoba, mam hopla na punkcie białego koloru

Juzia to ty Jesteś JUZIA czy JUSTYNKA ????? Bo ja sie pogubilam a jeszcze po córce był Zuziowy ogród. Dobrze, ze Tosi przynajmniej nie mylę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies