Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Juzia 12:50, 16 kwi 2012

Można dokupić skrzynię rattanową na poduchy i będzie służyć jako ławka....tylko białych nie widziałam
GabiK 12:52, 16 kwi 2012

Marzenko, fakt galopujesz, za każdą wizytą mam co czytać.
Wszystkie nowe działania i nabytki super.
Widzę, że wiele jest miłośniczek bieli. Ja ją lubię w niewielkich ilościach. Jako tło, dla podkreślenia czegoś, nie na pierwszym planie. Takie skandynawskie jasne wnętrza mnie nie kręcą. U siebie nie wprowadzamy prawie bieli. Mój Jarek z kolei nie lubi białych kwiatów.
Ale u kogoś lubię oglądać.
GabiK 12:54, 16 kwi 2012

A widziałaś moją skrzynię na ogrodowe akcesoria? Własna robota z płyty OSB. Jest właściwej wielkości, na kółkach i można kolor wybrać. Te gotowe niespecjalne są. I w żadnej gotowej kosiarka się nie mieściła.
ana_art 12:59, 16 kwi 2012

Gabik idę do Ciebie pokazuj tą skrzynie
popcorn 13:01, 16 kwi 2012

Piękny naroznik ogrodowy! Super!!
I stozki takze!
I wiosna w ogrodzie! Ale bedzie pieknie u Ciebie tej wiosny i lata!!! Juz jest super, a co dopiero jak wszystko bedzie wypieszczone, poustawiane... suuuper

pozdrawiam!
Madzenka 18:40, 16 kwi 2012

Dziewczyny ja sumiennie w pracy a Wy tu mnie odwiedzacie. Nie ukrywam, że wczoraj ciężko było ulubione wątki poczytać, oj działo się działo. Chyba z powodu deszczu tyle wpisów było. Poszłam spać o 0:18 z ogrodowiskiem a o 5:35 budzik dzowni.....
Ale co tam dzisiaj w pracy lajcik był w porównaniu z ubiegłym tygodniem
Na zewnatrz tak zimno, wieje i nieprzyjemnie, że pewnie dzisiaj też bedziemy dużo pisać.
A w weekend majowy podobno 27 stopni ma być ????? Czy znów prognoza jak na wielkanoc sie nie sprawdzi?
Oj ja już tak spragniona ciepelka jestem, że zaklinam jako czarownica ogrodowiskowa tę pogodę
Mala_Mi 18:50, 16 kwi 2012

Pojechałaś do OBI wiec wyniosalm sie do Ciebie na chwilkę..a tu 8 stron... i dopiero teraz zobaczyłam coś sobie upatrzyła..... doba zdecydowanie za krótka. Liczyłam, że jak ruszy praca w ogrodzie to nie bedzei tyle pisania, bo czasu nie bedzie..ależ się myliłam ... Ale nie przyganiam Tobie, bo ja wcale nie lepsza ...
Madzenka 18:58, 16 kwi 2012

Motylla, Coli, Marta, Karola dziękuję za pochwały i zapraszam.
Marta M podobno z czasem się wychowa, w niedzielę mamy szkolenie u Wieloszki - prowadząca Irenka z Miłkowa Materialy szkoleniowe podeślemy na forum
Ewuniu - chyba warto bo cena 69 zł a stożki trudno kupić, podobno były też kule ale u mnie wykupione
Agnieszko - już się wystraszyłam, że gdzieś na długo wyjechalaś O niedzieli pamiętam, Irenka już przygotowuje program szkoleniowy
Irenko nie wystarcza mi tyle snu
Ania Art - jesteśmy zgodne jeszcze po żaglu sobie kupimy ????
Madzenka 19:00, 16 kwi 2012

GabiK i Ania jeszcze skrzynię ratanową wlaśnie kupię
Co do bieli nie wszyscy lubia, ja aktulnie mam fazę na biel poprzednio byly brązy i ecru, które mi tak obrzydły że ich unikam Tak samo będzie z bielą za 5 lat i będzie powód do zmian
Madzenka 19:02, 16 kwi 2012

asc napisał(a)
Pojechałaś do OBI wiec wyniosalm sie do Ciebie na chwilkę..a tu 8 stron... i dopiero teraz zobaczyłam coś sobie upatrzyła..... doba zdecydowanie za krótka. Liczyłam, że jak ruszy praca w ogrodzie to nie bedzei tyle pisania, bo czasu nie bedzie..ależ się myliłam ... Ale nie przyganiam Tobie, bo ja wcale nie lepsza ...

Ania wszystko u ciebie przeczytalam i u Bogdzi i wreszcie wiem o co chodzi z tym budyniem a wczoraj wszyscy się tak rozpisywali bo lało