Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z Czerwonym mostkiem

Ogród z Czerwonym mostkiem

Kaisia 16:23, 15 kwi 2012

ana_art napisał(a)
O Kasiu mój Jaś też listopadowy i mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć że jednak lepiej dzieci rodzić wiosną pozostali chlopcy są z maja...

Też myślę ze lepiej wiosną, ale co zrobić Aniu, ma być listopad bedzie listopad i dużo radości następną wiosną
Ninoja 16:38, 15 kwi 2012

Hmm, szczerze... właśnie myślałam o tych płożących które wymieniłaś. Jeszcze zostaje hedera na przykład, ale może się okazać za ekspansywna, natomiast wolno rośnie i dobrze znosi przycinanie.
Jak wpadnę na lepszy pomysł napewno się podzielę. Narazie posadzę trawy w korze.

Tojeść mam w tej chwili wszędzie, sama przyszła! I do tego teraz kwitnie, więc jest żółto w każdym kącie działki. Na razie na to pozwalam bo lepsze to niż pokrzywy- dopiero ogród powstaje.
Mala_Mi 17:02, 15 kwi 2012

Kaisia napisał(a)

Jak zwykle podziwam

Hiacynty w kępce....dobry pomysł Zresztą tu jest wiele dobrych pomysłów

Z ciekawości zapytam się, kiedy maluszek zobaczy czerwony mostek?

Aniu to bedzie dopiero listopad, jeszcze trochę czasu chociaż wiem ze szybko zleci.

No to teraz masz najgorszy okres.....i ostatni miesiąc Za to wiosnę już pokażesz dzidziusiowi
Powtórzę jeszcze raz ..piękny masz ogród
Syla 17:16, 15 kwi 2012

Kaisia napisał(a)
Sylwia cebulowych w ogrodzie nigdy za mało, tylko problem przez chwilę jak zasychają im liście, udaję wtedy że tego nie widzę

Prawda , nigdy za mało .... a co do liści .... zdążyłam się przyzwyczaić do tych z lip.... to i do krokusowo-tulipanowych również przywyknę Haaaa mieszkałam kiedyś na ul. Krokusowej

Kasiek , zaglądnij jeszcze do mnie na chwilkę , proszę .... załączyłam jeszcze dwa obrazki ....
Krys 19:57, 15 kwi 2012

Jejku Kasiu jesteś boska ,stokrotne dzięki buziaczki dla Ciebie
monteverde 20:06, 15 kwi 2012

Kasiu przy tak pięknym słoneczku, to i wiosenne nasadzenia ładnie kwitną, lubię do Ciebie zaglądać
ana_art 20:55, 15 kwi 2012

Kaisia napisał(a)

O Kasiu mój Jaś też listopadowy i mogę z pełną odpowiedzialnością powiedzieć że jednak lepiej dzieci rodzić wiosną pozostali chlopcy są z maja...

Też myślę ze lepiej wiosną, ale co zrobić Aniu, ma być listopad bedzie listopad i dużo radości następną wiosną
hahaha będzie fajnie najważniejsze by było zdrowe, mój Jasiek teraz już biega po rabatach, czyli na kolejną wiosnę będziesz miała pomocnika oby tylko nie głaskało roślinek jak mój Jasiulin. Potrafi z uśmiechem niewiniątko wejść na rabate i wywracając oczami deptać szafirki które jeszcze nie zakwitły...
Kaisia 21:51, 15 kwi 2012

ana_art napisał(a)

hahaha będzie fajnie najważniejsze by było zdrowe, mój Jasiek teraz już biega po rabatach, czyli na kolejną wiosnę będziesz miała pomocnika oby tylko nie głaskało roślinek jak mój Jasiulin. Potrafi z uśmiechem niewiniątko wejść na rabate i wywracając oczami deptać szafirki które jeszcze nie zakwitły...

ale jak tu nie kochać tych oczek.
Madzenka 06:38, 16 kwi 2012

Kasiu widzę, źe jednak trochę energii wrociło poczatek zawsze najgorszy ale drugi trymestr powinien być zdecydowanie lepszy
A ściąga z traw wykonana po mistrzowsku. Kilka razy sobie pooglądam. Już wiem, że miskanta variegatusa muszę mięć!!!!
Moje bambusy po wcozrajszych deszczach odżył, wyglądają zdecydowanie lepiej
Pszczelarnia 18:30, 19 kwi 2012

Kasiu, pozdrawiam ciepło. Cieszę się, ja też jestem z listopada.
Planujesz jakieś nowe trawy? Ja poszukuję miskanta afrykańskiego (Africa).