Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 00:02, 16 kwi 2012

noemi napisał(a)

No i już wszystko jasne...i z donicą i M. i z białymi meblami
A ja idę spać, bo mi się oczy zamykają

Justynko
jesteś Kochana , dziękuję , że się upomniałaś o mnie ... Marzenko , nie ma sprawy , najważniejsze, że znalazłaś takie , które Wam się podobają i kupione w sklepie ,bo widzisz co kupujesz ... mebelki są cudne już je widzę na tym szarym tarasie...hmmm miodzio ... przemalowana donica super, mi się bardzo podoba, mam hopla na punkcie białego koloru

Madzia ja jak widac po wnetrzach mam HOOOPLA na punkcie bieli. Ale na bialy tynk nie mogłam sie zdecydowac, widziałas drogę przed moim domem... Kurzy sie niemiłosiernie i dlatego zapadła decyzja idziemy w szary. Dlatego jakoś z tą bielą nieśmiało na zewnątrz wychodziłam. A teraz chyba nasadzenia musze na biale zmienić .....???? A może jeszcze nie, ale na biała elewacje M namówie, ale tak za dwa lata
Madzenka 00:05, 16 kwi 2012

justi napisał(a)
acha czyli na tarasie, to będziesz musiała czasami pilnować żeby deszcz nie zalał poduch.

Joasia świetnie pamiętasz
Justi już dzisiaj skrzynki plastikowe widziałam do przechowywania poduch. Piekne to one nie są ale już miejsca w domu zaczyna brakowac na akcesoria ogrodowe
Madzenka 00:06, 16 kwi 2012

noemi napisał(a)

No i już wszystko jasne...i z donicą i M. i z białymi meblami
A ja idę spać, bo mi się oczy zamykają

Justynko
jesteś Kochana , dziękuję , że się upomniałaś o mnie ... Marzenko , nie ma sprawy , najważniejsze, że znalazłaś takie , które Wam się podobają i kupione w sklepie ,bo widzisz co kupujesz ... mebelki są cudne już je widzę na tym szarym tarasie...hmmm miodzio ... przemalowana donica super, mi się bardzo podoba, mam hopla na punkcie białego koloru

Juzia to ty Jesteś JUZIA czy JUSTYNKA ????? Bo ja sie pogubilam a jeszcze po córce był Zuziowy ogród. Dobrze, ze Tosi przynajmniej nie mylę
Madzenka 00:07, 16 kwi 2012

Meble przyjadą dopiero w środę ale muszą poczekać na mycie i olejowanie tarasów
Pola 00:08, 16 kwi 2012

Marzenko , no błagam jak to brak mijsca w takiej willi nie żartuj
Madzenka 00:20, 16 kwi 2012

Pola napisał(a)
Marzenko , no błagam jak to brak mijsca w takiej willi nie żartuj

Pola ale masz koncepcje gdzie takie rzeczy trzymac? W pomieszczeniu gospodarczym to mam już mydło i powidlo ale M zapowiadal porządki jak zrobi lux w garażu.....
Madzenka 00:21, 16 kwi 2012

Dobranoc bo mi za 5 godz budzik zadzowni
Pola 00:22, 16 kwi 2012

U mnie takie duże pomieszczenie zwane pralnią, prasowalnią i tam mam sporo miejsca
paula 00:29, 16 kwi 2012

Marzena2007 napisał(a)

Witam Marzenko, jestem wielka fanką Twojego powstającego ogrodu i cudnego domu, podglądam Cie juz od dawna i jestem zafascynowana, wszystko jest takie klimatyczne i z charakterem pozdrawiam serdecznie Paula

Ojej Paula , dobrze że tak piszesz bo jeszcze wczoraj mialam depresje jak zobaczylam ile mikrych/ małych roślinek wymarzło a ile zostało w trakcie robót wydeptanych. Ale dzisiaj pada i zobaczymy jakie rośliny ruszą.
Bambusom sie deszczyk zdecydowanie przydał, nabraly wilgoci, rozprostowaly liście i już tych wymarzniętych tak mocno nie widac.
Paula zaglądaj i pytaj, bo ja przyznam się, że dzisiaj z czytaniem wątków nie nadążałam, już nawet nie "obrabiam" swoich ulubionych a nie wspomnę o zaglądaniu do nowych.
Wirus ogrodowiskowy caly czas rozprzestrzenia się w postepie geometrycznym i zaraz będzie miał wiecej fanów niż facebook !!!!

Jak mówimy o "obrabianiu'' swoich ulubionych wątków to właśnie Twoj się do nich zalicza dlatego zaglądam i na pewno będę pytać o wiele rzeczy bo ja dopiero raczkuje i trzeba uczyć się od mądrzejszych i bardziej doświadczonych, a z bambusami fajny pomysl taki nietypowy wjazd bambusowy jak zreszta cala Twoja posiadłość i super myśl z gabionami strzał w 10
motylla 07:41, 16 kwi 2012

Marzenko, meble boskie.................................................................................