Myślę, że trzmielina będzie super. Nie wiem jaki efekt chcesz uzyskać, ale jakbyś chciała rozjaśnic to miejsce to może daj odmianę Emerald 'n' Gold. A ja do Ciebie kochana zaglądam, ale mały zazdrosny jest o komputer, więc czytam i uciekam, czasami po ukradku piszę . U mnie jeszcze pobojowisko, więc delektuję się nasadzeniami na forum
Witam po dłuższej przerwie
Zakątek bukszpanowy bardzo mi się podoba - będzie cudownie.
I cieszę się bardzo, że tu zajrzałam bo od wczoraj myślę o posadzeniu liriope. Zobaczyłam ją w ofercie jakiegoś sklepu internetowego i się zakochałam. Wchodzę na Ogrodowisko, a tu, proszę - dyskusja o liriope
Kocham to forum
Marzenka - dzięki za link. Pooglądam sobie z przyjemnością.
Abrakadabra - cieszę się, że spodobał Ci się mój bukszpanowy zakątek. Jeszcze nie skończony, ale mnie też juz się podoba! A liriope jak najbardziej. Świetna roślina, jeszcze w Polsce chyba mało popularna, a na prawdę warta sadzenia. Musze wpaść do Ciebie zobaczyć co słychać
To może lepiej rysuj te plany? Od takiego tęsknego patrzenia to faktycznie depresji można załapać. Ja dziś tez załapałam, mimo, że słońce świeci. A to z powodu, że sobie ogród, a w zasadzie żaden ogród tylko park, Dominiki obejrzałam. No żebym wyszła z siebie i stanęła obok to czegoś takiego nie stworzę! No i po co tak się szarpać? Nie lepiej to na leżaku poleżeć? ALe może mi do jutra przejdzie? Czego i Tobie życzę.
Agata, ja już od dłuższego czasu choruję na punkcie ogrodu Dominiki. Po pierwszej wizycie u niej - jak już zebrałam szczękę z podłogi, też wpadłam w głęboką depresję Stwierdziłam, że ja tych swoich chaszczy nigdy nie ogarnę, a o ładnym skomponowaniu wszystkiego to nawet nie wspominam...
Ale teraz mi przeszło - nie można mieć w życiu wszystkiego Cieszę się, że mogę chociaż na zdjęciach tak piękny ogród pooglądać. A same zdjęcia - cudowne!
Dziewczyno, to Ty o pracach ogrodowych jeszcze myślisz? Szczerze podziwiam! Ja przez całą ciążę i wiele miesięcy po porodzie byłam jak zombiak. Totalnie do niczego się nie nadawałam. Naprawdę mam wielki szacunek do kobiet, które potrafią się "ogarnąć" w takich chwilach i coś robią Pozdrawiam