Ja już też mówię "nigdy więcej" a dopiero to zalałam. To śmierdzi tak, że... Jeju nawet nie wiem do czego to porównać! Gnojówka z pokrzyw to przy tym Chanel 5. Coś czuję że rozwód wisi w powietrzu
Navi, zawsze Ci zazdroszczę, że u Was dni od pomysłu do wykonania to można policzyć na palcach jednej ręki U nas eM tak nieczasowy, że nie mamy nawet kiedy uzgodnić września...
U nas stolarz tym razem wycinał jakieś zamki Cokolwiek to znaczy
Paulinko Jak dobrze pamiętam to sesleria potrzebuje tylko na początku wody aby się ukorzenić a póżniej zapominamy o niej Hortensje u mnie też dostają gnojówkę choć wiem, że są różne opinie na ten temat...Podlewać najlepiej co 3 tyg.
Alu, o regenerację zapytaj Toszki Moje cisy w warzywniku pokazywałam jakieś 2-3 tyg. temu. Jutro może zrobię porównanie jak cisy przyrosły w rok Też uwielbiam Wojtki za tą cudną zieleń
Iwonko, oczywiście można zlać do baniaczka, zakręcić i odstawić np. do garażu. Podlewam konewką w rozcieńczeniu 1:9 tzn mam konewkę 10l wlewam 9 l deszczówki albo odstanej wody i 1l gnojówki. Jak długo śmierdzi? Hmmm...mój nos już przyzwycxajony ale mój Młody w drugim ogrodzie twierdzi, że jeszcze na drugi dzień lekko czuje