Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:52, 23 mar 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Samemu wyhodować takie cudo to jest coś ! Gratuluję ... w doniczce się prezentuję super ...dla mnie prawdopodobnie zabrakło, dzwonili ze sklepu , że szukają jej w magazynie .

Magda w Psarach widziałam dwie szt, mogę ci podać telefon żeby ci sprawdzili cenę
Ogród Dominiki 09:50, 23 mar 2012

Do góry
Domi przeczytałam od deski do deski Twój wątek. Nigdy podróż do Warszawynie była taka przyjemna. Zachęcam do wykonania wizytówki i to z podpisami roślin unikniesz naszych ciaglych pytan co jest na zdjeciach Przeczytałam o brzozach, które kocham i mam 4 szt...... pendula i o twoich trawach, o cebulowych nie wspomnę. Jestem nie tylko zachwycona ale i niesamowicie wyciszona. Ty i Twój ogród jesteście wapniali! Juz sie ode mnie nie opedzisz
I jeszcze chciałam wrócić do dyskusji o ogrodach i ich powstawaniu. Najbardziej kocham w ogrodzie to, ze wymaga cierpliwości oraz to, ze nie ma nic wspanialszego jak obserwowanie z upływem lat jego dojrzewania.
Pozdrawiam cieplutko.
Początki w Kruklandii 06:38, 23 mar 2012

Do góry
Czy RH są duże? Bo jesli nie to bym dała wszystkie razem w reprezentacyjne ale zacienione miejsce
Ogród z perspektywą na przyszłość 06:06, 23 mar 2012

Do góry
Spać nie możesz?
Ogrodnik mimo woli 05:11, 23 mar 2012

Do góry
I za to kochamy ogrody, ciagle jest coś do zrobienia a to wymarźnie, zachoruje, za duże, za małe, kolor nie ten, forma nie ta a kawusia stygnie a leżaczek nie używany
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:12, 22 mar 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Liściom i patyczkom podoła, pyłkom nie wiem bo nie mam u siebie, ale skoro zbiera suchy piasek to może i pyłek

A zapytam jeszcze , gdzie takowy można nabyć ???

Sylwia w necie, wpisz karcher s650
Kiedyś będzie tu pięknie ... 22:27, 22 mar 2012

Do góry
Liściom i patyczkom podoła, pyłkom nie wiem bo nie mam u siebie, ale skoro zbiera suchy piasek to może i pyłek
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:41, 22 mar 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Te piwonie mnie zaintrygowały. Ja też je bardzo lubię. Wsadziłam na jesieni takie kłącze czy co one tam mają i jakoś do tej pory śladu życia nie widzę w tym miejscu. Czy to znaczy, że zdechła czy jeszcze jest szansa, że wyjdzie? A jeśli zdechła to dlaczego i co zrobić, żeby udało się jej posadzenie? A swoją drogą trochę mnie tymi piwoniami zaskoczyłaś - myślałam, że Twój nowoczesny ogród nie toleruje takiego rozpasania barw i kształtów.

Agata pewnie dopiero wyjdzie lub ją za głeboko posadziłaś? Już u Ciebie powinny czerowne czubeczki wybijać.
Mój ogród nie jest nowoczesny : ) podstawowe założenie dużo bylin i krzewów kwitnących ograniczonych bukszpanami i trawami oraz formowanymi grabami
A specjalnie dla Bogdzi nowa dekoracja w donicy podświtlanej. Bukszpan włąsnoręcznie przez mnie hodowany od 5 cm kuli. Co ciekawe nóżka rośnie z nim W sobotę czeka go strzyżenie.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 20:25, 22 mar 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Każdy ma prawo tworzyc taki ogród jaki mu się podoba , nawet gdyby chciał to i ze sztucznymi krasnoludkami ,które jak wiadomo ogólnie są pase. To jest własnie fajne że mamy różne gusta i dlatego tworzymy różne ogrody.Pozdrawiam.

Bożenko i z tym też sie zgadzam, bo mimo, ze krasnale sa pase to wielu wlaściecielom sprawiają przyjemność. Ewuniu właśnie ta rożnorodność stylów i preferencji jest wspaniała.
Ogrodnik mimo woli 20:20, 22 mar 2012

Do góry
Ania z tym intruzem to jest problem. Jeśli pies to może na noc blokuj przejście pod furtką. W ciągu dnia nie wejdzie bo go misiek przegoni.
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:11, 22 mar 2012

Do góry
malkul napisał(a)
Marzenka już nie mogę się doczekać tej Twojej ściany wodnej. W wolnej chwili pokaż te hortensje incredible. Ja też będę ja miała u siebie. Zapowiada się pięknie.

Makul dzisiaj cement związał wodę, jest szansa, że po weekendzie ruszymy. A wiesz jak ja czekam ?????
Rododendronowy ogród. 20:10, 22 mar 2012

Do góry
asc napisał(a)
Oj Bożenko, ja też chodze po ogrodzie i sama nie wiem w co mam w pierwszej kolejności włożyć ręce...wyszłam na 2 godzinki i śladu nie widać mojej roboty.... ale za to jak dobrze, że można już wyjść. Zimno , że w czapce chodzę, ale co tam
Pochawliłam się u siebie....rozpoznałam ptaka nowego..to chyba Zięba Znaki na niebie i ziemi wskazują, że t ozięba..a zięba to ptaszek który przylatuje na wiosnę.

Ania jak tyle masz hektarów to co się dziwisz jak dawniej wpadałam do swojego ogródka 60 m2 to w jedną sobote wszystko bylo wykonane : przycinanie, nawożenie, równanie kancikow a teraz haruje w weekendy, codzinnie do zmroku i udaje mi sie kawałeczek po kawaleczku naturze wyrywać Ale jaka przyjemna ta harówka, dobrze że mam Bożenko niskie ciśnieńie
A za Bozenkę mąż podjął decyzję a propos jak tam zdrowko ?

O....! 20:05, 22 mar 2012

Do góry
Marzenko - Ania ASC poleca pilates na bóle ogrodowiskowe
Same zalety ogrodu - piękne otoczenie i figura jak u 18-tki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:03, 22 mar 2012

Do góry
marzena napisał(a)
Marzenko, zakupy super a sprzęt sprzatajacy ( jaką ma nazwę?) również
praca w ogrodzie wre ale jestem tego zdania, co Bogdzia, pokaż nam fotki tych roślin...

Marzenko to KARCHER jeśli chcesz to sprawdzę symbol. Fotki zrobię dopiero w weekend bo jutro znów nawiedzam stolicę i już powinnam siedziec nad papierami a ja się od ogrodowiska oderwać nie mogę. W nałóg wpadłam
Ogród Leny. 20:00, 22 mar 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Marzena2007 no wiesz -każdy ma chwile zwątpienia Przy tak licznych i pięknych ogrodach tutaj prezentowanych - mam prawo ..hahaha Ale moje plany ogrodowe zmieniają się przy każdym obchodzie w ogrodzie i liczę na Wasze propozycje tylko zrobię zdjęcia
viva witaj
Ja kupiłam przylaszczkę parę lat temu na allegro i rośnie i kwitnie niezawodnie każdego roku.Jest bezobsługowa Polecam
Joanko dziękuję i witaj w sezonie wiosennym

Lena jak ja sobie popatrzę na wasze wypasione i zielone grody to też mam depresje, pocieszam się, że kiedyś te moje rośliny urosną. Wiem że już po 3 latach będzie pięknie a po 5 trzeba będzi część roślin usuwać
Ogród Magdalenka 19:58, 22 mar 2012

Do góry
Ceny naprawdę super.
W maju dam znać co się pojawiło tylko muszę się uporać z synchronizacją telefonu z komputeerem aby wgrywać zdjęcia. Nie będę przecież wszędzie latała z aparatem z obiektywem...
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 19:56, 22 mar 2012

Do góry
Aga ja też wszystkim dziękuję, że tak świetnie jest na ogrodowisku. Przyznam się, że za chwilę trzeba będzie leczyć chorobę ogordowiskomanię......
Moje cialo już sie przyzwyczaiło do pracy po weekendzie a teraz je konserwuję codzinnie przez 1,5-2 godzin w ogrodzie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 19:51, 22 mar 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Ja na razie muszę sobie dać na wstrzymanie, bo nie mam pomysłu gdzie sadzić... Niby zimą wszystko przemyślałam, ale nie przewidziałam takich bukszpanów

to Agnieszko mam podobnie, czyli we dwie raźniej

spłynęły 1 róże, 2, hortensje, trawy, a ja na razie pakuję w wodę, bo nie mam kiedy wysadzić; mała przerwa dobrze zrobi, więc oprócz bukszpanów na razie nic nie kupię, no może bluszcze, powojniki i bratki; jestem na etapie porządkowania całego terenu, gorzej, że psiaki na odwrót, po powrocie z pracy ciągle smutne niespodzianki, aż mi się zaczyna śnić, że znowu coś wytargały!

dziś rano u Dżagi w budzie znalazłam; 2butelki wody mineralnej, śrubokręt, żarówka z oprawką, męża galotki, szczotkę i zmiotkę!!!! i co wy na to!

Irenka jesteśmy już trzy z tymi bukszpnami.... ja jednak posadzę przed ogrodzeniem, bo ma za dużo a chcę jeszcze pstre. Kiedy po nie jedziesz?
Dżagi jest kleptomanką (em)?
Ogród w Holandii 19:47, 22 mar 2012

Do góry
Agata córa jest cudowna!!!!!!! Napisz jak ma na imię, ile ma lat, czy uczysz ją polskiego ?
Miniaturowy ogródek 19:45, 22 mar 2012

Do góry
Gabik dawaj zdjęcia !
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies