Irenka jesteśmy już trzy z tymi bukszpnami.... ja jednak posadzę przed ogrodzeniem, bo ma za dużo a chcę jeszcze pstre. Kiedy po nie jedziesz?
Dżagi jest kleptomanką (em)?
Już nie straszcie tymi hortensjami dobrze?Docięłam ciut więcej
Tylko ogrodowych się nie rusza co 4 lata prześwietla jak jest taka potrzeba wtedy wycina się te stare gałęzie całkiem
Ja na razie muszę sobie dać na wstrzymanie, bo nie mam pomysłu gdzie sadzić... Niby zimą wszystko przemyślałam, ale nie przewidziałam takich bukszpanów
to Agnieszko mam podobnie, czyli we dwie raźniej
spłynęły 1 róże, 2, hortensje, trawy, a ja na razie pakuję w wodę, bo nie mam kiedy wysadzić; mała przerwa dobrze zrobi, więc oprócz bukszpanów na razie nic nie kupię, no może bluszcze, powojniki i bratki; jestem na etapie porządkowania całego terenu, gorzej, że psiaki na odwrót, po powrocie z pracy ciągle smutne niespodzianki, aż mi się zaczyna śnić, że znowu coś wytargały!
dziś rano u Dżagi w budzie znalazłam; 2butelki wody mineralnej, śrubokręt, żarówka z oprawką, męża galotki, szczotkę i zmiotkę!!!! i co wy na to!
Irenka jesteśmy już trzy z tymi bukszpnami.... ja jednak posadzę przed ogrodzeniem, bo ma za dużo a chcę jeszcze pstre. Kiedy po nie jedziesz?
Dżagi jest kleptomanką (em)?
tak, jesteśmy już we trzy bukszpanomanki
niestety, to suka kleptoman, od małego, a myślałam, że jej przejdzie, że to tylko szczenięce wygłupy
jutro odbieramy bukszpany, 50 pstrych i 6 zielonych, bo zabrakło na zawijaski!
Już nie straszcie tymi hortensjami dobrze?Docięłam ciut więcej
Tylko ogrodowych się nie rusza co 4 lata prześwietla jak jest taka potrzeba wtedy wycina się te stare gałęzie całkiem
doszkoliłam sie na wszystkie sposoby i dziś swoje tnę, mam drzewiaste i bukietowe i jedna odmiana blue coś tam, co się nie tnie, więc tę zostawiam
dziś wyprawa do rodziców, a potem ogród, aż do utraty tchu ale ze śpiewem na ustach!!!
Irenko ja jutro też jadę po swoje wybieram się rano , bo będzie ładna pogoda to szkoda czasu , na razie pójdą do donic...tylko maszynka jeszcze nie przyszła do strzyżenia !!!