Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I

Milka 13:57, 22 mar 2012

dzieki; też poczytałam ale jestem w jeszcze większej niewiedzy; to czemu producent podaje co innego?
Milka 14:00, 22 mar 2012

dziś dotarł obuwik pospolity i kolejne róże; Novalis, Angela, Flammentanz, Westerland

weekend będzie pracowity!!
Madzenka 19:51, 22 mar 2012

irena_milek napisał(a)

Ja na razie muszę sobie dać na wstrzymanie, bo nie mam pomysłu gdzie sadzić... Niby zimą wszystko przemyślałam, ale nie przewidziałam takich bukszpanów

to Agnieszko mam podobnie, czyli we dwie raźniej

spłynęły 1 róże, 2, hortensje, trawy, a ja na razie pakuję w wodę, bo nie mam kiedy wysadzić; mała przerwa dobrze zrobi, więc oprócz bukszpanów na razie nic nie kupię, no może bluszcze, powojniki i bratki; jestem na etapie porządkowania całego terenu, gorzej, że psiaki na odwrót, po powrocie z pracy ciągle smutne niespodzianki, aż mi się zaczyna śnić, że znowu coś wytargały!

dziś rano u Dżagi w budzie znalazłam; 2butelki wody mineralnej, śrubokręt, żarówka z oprawką, męża galotki, szczotkę i zmiotkę!!!! i co wy na to!

Irenka jesteśmy już trzy z tymi bukszpnami.... ja jednak posadzę przed ogrodzeniem, bo ma za dużo a chcę jeszcze pstre. Kiedy po nie jedziesz?
Dżagi jest kleptomanką (em)?
Mala_Mi 20:03, 22 mar 2012

irena_milek napisał(a)
dzieki; też poczytałam ale jestem w jeszcze większej niewiedzy; to czemu producent podaje co innego?

Bo to może inna Anabell........ ogrodowa jakaś odmiana, a nie ta inna co to można ciąć ?????
Martek 21:05, 22 mar 2012

Już nie straszcie tymi hortensjami dobrze?Docięłam ciut więcej
Tylko ogrodowych się nie rusza co 4 lata prześwietla jak jest taka potrzeba wtedy wycina się te stare gałęzie całkiem
Milka 08:43, 23 mar 2012

Marzena2007 napisał(a)

Ja na razie muszę sobie dać na wstrzymanie, bo nie mam pomysłu gdzie sadzić... Niby zimą wszystko przemyślałam, ale nie przewidziałam takich bukszpanów

to Agnieszko mam podobnie, czyli we dwie raźniej

spłynęły 1 róże, 2, hortensje, trawy, a ja na razie pakuję w wodę, bo nie mam kiedy wysadzić; mała przerwa dobrze zrobi, więc oprócz bukszpanów na razie nic nie kupię, no może bluszcze, powojniki i bratki; jestem na etapie porządkowania całego terenu, gorzej, że psiaki na odwrót, po powrocie z pracy ciągle smutne niespodzianki, aż mi się zaczyna śnić, że znowu coś wytargały!

dziś rano u Dżagi w budzie znalazłam; 2butelki wody mineralnej, śrubokręt, żarówka z oprawką, męża galotki, szczotkę i zmiotkę!!!! i co wy na to!

Irenka jesteśmy już trzy z tymi bukszpnami.... ja jednak posadzę przed ogrodzeniem, bo ma za dużo a chcę jeszcze pstre. Kiedy po nie jedziesz?
Dżagi jest kleptomanką (em)?

tak, jesteśmy już we trzy bukszpanomanki
niestety, to suka kleptoman, od małego, a myślałam, że jej przejdzie, że to tylko szczenięce wygłupy
jutro odbieramy bukszpany, 50 pstrych i 6 zielonych, bo zabrakło na zawijaski!
Milka 08:45, 23 mar 2012

Martek napisał(a)
Już nie straszcie tymi hortensjami dobrze?Docięłam ciut więcej
Tylko ogrodowych się nie rusza co 4 lata prześwietla jak jest taka potrzeba wtedy wycina się te stare gałęzie całkiem

doszkoliłam sie na wszystkie sposoby i dziś swoje tnę, mam drzewiaste i bukietowe i jedna odmiana blue coś tam, co się nie tnie, więc tę zostawiam

dziś wyprawa do rodziców, a potem ogród, aż do utraty tchu ale ze śpiewem na ustach!!!
Milka 08:46, 23 mar 2012

asc napisał(a)

Bo to może inna Anabell........ ogrodowa jakaś odmiana, a nie ta inna co to można ciąć ?????

doczytałam, drzewiasta i tnę, ale nad pąkami, bo i tak nie jest wielka
mężuś posadził hortensje limonki wokół miłorzębów i koła z bukszpanów!!!
Mala_Mi 08:53, 23 mar 2012

Bukszanomana jest jeszcze Dnausia, nie zapominajcie o niej
noemi 09:32, 23 mar 2012

Irenko ja jutro też jadę po swoje wybieram się rano , bo będzie ładna pogoda to szkoda czasu , na razie pójdą do donic...tylko maszynka jeszcze nie przyszła do strzyżenia !!!