Mala_Mi
23:32, 22 mar 2012

Aldonko przyjedziesz na kawusię to zaobaczysz że u mnie też jeszcze dużo pobojowiska... my robimy sami , po kawałeczku.... zrobimy i ja zmieniam.... bo coś znów wymyśliłam..M juz na moje pomysły nie reaguje... Trochę do trawniaka zatrudniałam moich chłopaków jak nie mieli innej roboty.... ale większośc to robimy sami....a juz rośliny i rabaty to tylko ja
To moje królestwo.... I też ciągle kupuję..bez opamiętania.....
Aniu, jest gęsto, to widok rabaty w pierwszym roku po posadzeniu, w tym samy roku co posadzilam, cześć jest przesadzana z innych miejsc bo tam też było już za ciasno....wiesz co bedzie tu za rok lub 2???? A to żótłe to nachyłek wielkokwatowy HELIOT
taki z czerwoną plamką w środku... rosnie niski, niższy od tych całych żółtych .....Lubię je bo długo kwitną :

Aniu, jest gęsto, to widok rabaty w pierwszym roku po posadzeniu, w tym samy roku co posadzilam, cześć jest przesadzana z innych miejsc bo tam też było już za ciasno....wiesz co bedzie tu za rok lub 2???? A to żótłe to nachyłek wielkokwatowy HELIOT