Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 23:15, 29 kwi 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Oleńko pomysl nad wielopniowym Jeden "pieniek" chyba będzie dziwnie wyglądał. Podoba mi się jak Beatka małym kosztem wymyśliła graby

dziewczyny to nie ja wymyśliłam choć bardzo mi miło kiedy tak piszecie ale ja pomysł od Reni zgapiłam to ona takie sprytne działania podjeła i mnie nakusiła p.s. piszą, że graby szybko rosną
macham ciepło smarkatce
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 23:05, 29 kwi 2017

Do góry
polinka napisał(a)

O betonowaniu nic nie pisałam bo sama do końca nie byłam pewna pomysłu wczoraj podjęłam decyzję,dzisiaj zalalismy szalunki

A co to a co to ?
U mnie też deszcz się co chwilę psocił. Pergola w połowie zeszlifowana i tylko częściowo pociągnięta farbą. Za mokro, za zimno ..
Od nowa ... na przekór wszystkim 21:55, 29 kwi 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Miałam 4 godz. I znów pada...
Miłego rycia
uuu no u mnie cały dzień nie padało, po południu to nawet słońce wyszło i było bardzo przyjemnie
Na Łowieckiej 21:44, 29 kwi 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Po Twoim opisie z niecierpliwością czekam na weekendowe zdjęcia

Też jestem ciekawa Lady U, mam ją od zeszłej jesieni. Ruszyła już u Ciebie? Podobno to najszybciej ruszająca rozplenica po zimie.

Masz ją???! O kurcze, to mów mi wszystko co niej wiesz
Ja kupiłam ją maleńką w doniczkach. Na razie puszcza po kilka źdźbełek. Liczę na nią bardzo. Dostała mnóstwo kompostu i obornika w korzenie więc mam nadzieję, że się nie zawiodę. Czy jest najszybciej ruszającą to nie wiem bo Hameln u mnie też już wypuszcza. Zastanawiałam się jeszcze nad Moudry, ale ona podobno w naszym klimacie nie kwitnie. Później nad Black Beauty ale tutaj bałam się przemarzania bo różnie o nie piszą. Ostatecznie decydowałam międzu Big Boy a Lady U własnie.
Mój zakątek - początki 20:17, 29 kwi 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Natka, zapytaj się kogoś mądrego o te buksy bo brzydko wyglądają

Już się zapytałam i wiem że grzyb to złapał. Będę walczyć OW i topsinem żeby korzenie podlać.
Na zielonej... trawce :) 20:02, 29 kwi 2017

Do góry
AngelikaX napisał(a)

Danusiu chce ją zestawić z evergoldami - mam ich dużo do dzielenia - zobaczę jak się zgrają

ps. U mnie z założeń ogrodowych w kwiatach biel, róż i fiolet więc dylematów jakby mniej

Evergoldy z szałwią Świetne zestawienie! Mam tak w drugim ogrodzie i jest ok.

Odpisałam na maila.
Komendówka 19:03, 29 kwi 2017

Do góry
Udanego i słonecznego tygodnia na działce
Mój zakątek - początki 19:01, 29 kwi 2017

Do góry
natka098 napisał(a)
Przyszły do mnie bukszpan na obwódkę. Ogólnie nie są złe.

Tylko parę jest z czarnymi listkami. To jakiś grzyb.? Trzeba pryskac?

Natka, zapytaj się kogoś mądrego o te buksy bo brzydko wyglądają
Od nowa ... na przekór wszystkim 18:58, 29 kwi 2017

Do góry
iwka napisał(a)
Macie słońce ? ja mam lecę dalej ryć

Miałam 4 godz. I znów pada...
Miłego rycia
Coś jeszcze, coś więcej... 18:52, 29 kwi 2017

Do góry
Sebek napisał(a)

Siedzę w pracy... jutro jeszcze 12-tka i będę mieć weekend Mam zamiar szaleć od poniedziałku

Słońca życzę od poniedziałku
W Gąszczu u Tess 18:46, 29 kwi 2017

Do góry
Tess, mam kilka dorodnych aronii. Myślisz, że runianka poradzi sobie pod nią? Wiadomo tam cień a do tego raczej sucho. Oczywiście mogę podlewać, z tym nie ma problemu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:41, 29 kwi 2017

Do góry
Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Uwielbiam bakopę! U mnie rosła w balii. Polinka, Marta, za rady carexowe dziękuję. Będę pociągać z wyczuciem.
Za życzenia weekendowe dziękuję.

HAniu, witaj w klubie lubiących Bakopę
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:40, 29 kwi 2017

Do góry
Zielona napisał(a)

No widzisz... tak to jest, jak się wpada na chwilę i bez dokładnego czytania zamieszcza się jeden wpis. Wybacz. Już siedzę cicho

Marta, przecież nie możliwością być na bieżąco jak człowiek z doskoku
Wiesz, że zawsze jesteś u mnie mile widziana!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:37, 29 kwi 2017

Do góry
leon60 napisał(a)

Zazdroszczę u mnie zimnica i deszcz..
Trzymam kciuki za beton
Przyjemnego dnia !

Chyba za bardzo się rano cieszyłam...Zdążyłam trawnik skosić i zaczęło padać. Na szczęście nie tak intensywnie więc wszystkie zaplanowane roboty wykonane

Miłego weekendu!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:35, 29 kwi 2017

Do góry
babka napisał(a)

U mnie bakopa tylko w jednym roku ładnie rosła a kolejne lata słabo kwitła i przyrastała. Nie wiem co jej robiłam nie tak. Może do niej wrócę w tym roku? Lubię jej drobne kwiatuszki i pokrój.

Co betonujesz? chyba nie w temacie znów jestem
Przyjemnego i owocnego weekendu Ci życzę

Olu,też lubię bakope.mam ja już trzeci rok i w tamtym roku też jakoś tak kiepsko rosła.nie wiem dlaczego...liczę,że w tym roku będzie ok.

O betonowaniu nic nie pisałam bo sama do końca nie byłam pewna pomysłu wczoraj podjęłam decyzję,dzisiaj zalalismy szalunki

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:14, 29 kwi 2017

Do góry
Uwielbiam bakopę! U mnie rosła w balii. Polinka, Marta, za rady carexowe dziękuję. Będę pociągać z wyczuciem.
Za życzenia weekendowe dziękuję.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:09, 29 kwi 2017

Do góry
polinka napisał(a)

Martuś, wiem Pisałam kilka stron wcześniej o tym Sekatora nie używam do usuwania kwiatostanów carexów.

Buziaki

No widzisz... tak to jest, jak się wpada na chwilę i bez dokładnego czytania zamieszcza się jeden wpis. Wybacz. Już siedzę cicho
Moja codzienność - ogród Oli 11:45, 29 kwi 2017

Do góry
polinka napisał(a)
Dmucham słoneczko do Ciebie! Może chociaż na jutro doleci

Chociaz prognozy masz ciut optymistyczne? U nas niby do wtorku słonecznie ale tak jak ostatnio Pogodynka mówiła- w tym momencie synoptycy są w stanie określić pogodę na 24 godz., nie dłużej...loteria

Piękny avatarek!

Buziaki Olik

Przestało padać na więcej nie liczę, może po niedzieli prognozy to się faktycznie nie sprawdzają szkoda patrzeć.
Dziękuję Poli
Całuski
Co z tym ogródeczkiem począć 10:31, 29 kwi 2017

Do góry
Polinka nie mam tam za dużo miejsca z jednej moze metr kw z drugiej troszkę wiecej .
Masz jakis pomysł ?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies