Kupiłam wczoraj dwa duże czerwone karasie ozdobne, ale jeden okazał się chory...nie wpuściłam do fontanny, za to dałam mu nowy dom w postaci dużego jeziorka, tylko że jest tam sam/sama z żabami, kijankami i nie wiem czym jeszcze. Nie widać ryby...
Szykujemy się do lipca, chcielibyśmy urządzić wodny i zagłębiony i front skończyć. Witek pracuje od 6 do nocy ciemnej. Prawie się nie widzimy, tylko chwilę przy kolacji lub telewizorni na chwilkę... i zasypiamy. Pobudka 5.30. I jazda do roboty, albo na Olszową..
Link dobrze działa, właśnie weszłam do niego przez wątek techniczny.Nie wiem jaki masz w takim razie problem?
Wątek widać na pierwszej stronie, gdy masz świeży wpis, gdy spada na drugą stronę siłą rzeczy nie będzie widać.
Wodny będzie wspaniały, mam cały samochód roślin tylko deszcz lał i nie wypakowałam.
Dziękuję, dziękuję za wsparcie, a Hani to już w szczególności, duże buziaki przesyłam...Bądź Haniu, wspieraj dobrym słowem, można na Was liczyć.
Danusiu, czytam ten post i az mi się smutno zrobiło Myślę, że dobry masz kierunek, nie martw się, ogrodnicy sobie poradzą... Najważniejsze to zadbać o siebie, bo ze sobą przebywamy 24h na dobę, a Ty tutaj przecież już dużo pomogłaś i wciąż pomagasz swoimi relacjami. Przesyłam dużo dobrej energii
Czasem jest tak że jak się dużo pomaga bo tacy po prostu jesteśmy to ludzie się do tego przyzwyczajają i myślą że tak po prostu musi być i oczywistą sprawą jest dla nich że to lubimy. A człowiek już wymieka, dwoi się i troi żeby wszystkich zadowolić.
Trudno to później odkręcić Ale spoko, oduczaj! Jak napisała Hania, samemu też można dużo znaleźć.
Cyborgiem w końcu nie jesteś, ........a może ..........
Wodny będzie przepiękny.
Możesz nakłuwać. Jest zagłodzony. Nie ścinaj zbyt nisko. Na gliniastej glebie mniej lejemy wody niż na piasek, moim zdaniem wystarczająco.
Po nawożeniu trzeba rozpuścić nawóz aby granulek nie było widać.
Nie jestem Panią Gardenarium jestem Danusia właścicielka tego portalu i propaguję ogrodnictwo nie szmaciarstwo u nas nie poleca się szmaty Usuń tę szmatę.
Nie przyszło ci do głowy, że to jest właśnie powód?
U sąsiadki może za chwilę okazać się, że trawnik przenawożony, a plamy też są. To wcale nie jest takie dobre, że taki ma trawnik. Twój jakby zagłodzone albo za mało wody. Zbita gleba - nakłuwaj i piaskuj.
Witam serdecznie Panią Gardenarium ale pod tą szmatą jest glina jest pulchna i jest pełno czerwonych dżdżownic czy jest to konieczne jest przewiewna . Moja żona troszkę o estetykę tutaj wybiegła żeby jej nieusuwac tylko wyciąć otwory ??