Moim zdaniem tej róży nie służy wciskanie, ma piękny pokrój który warto wyeksponować, ale Ty masz ogród duży i mogłabyś jej miejsce znaleźć
Irysy od Pszczółki teraz gwiazdorzą
Takie buty! Zachwycałyśmy się zawilcem, a on zagarnął mi storczyka!
Ja go zdaje się zabierałam stamtąd, bo coś go wysadzało od spodu i podgryzało.
Wczoraj rozgarnęłam gęstą kępę zawilców i oto!
Zakwitnie, więc sprawa się wyjaśni, to prawdopodobnie C. reginae. Taka ze mnie gapa!
Mgdusko, szczególnie to drugie zdjęcie ujęło mnie klimatem, żółtości mają moc. Czosnki ją podbijają. Zwróciłam też uwagę na przemalowany domek, z tej perspektywy dodaje kompozycjom lekkości, kadry tworzy ze sobą udane, brawo.
Zdjęcia niezawodnie piękne… bukiety już?
Dobry pomysł z siatką.
Która to trojeść, pomarańczowa niska, czy różowa wysoka?
Moja różowa też jest w takim stanie ale pomarańczowa jest zdecydowanie późniejsza, dopiero startuje.
Madziu, Twój ogród to spokój, jest przepiękny
Witajcie. Co dolega moim brzozom? Wygląda jakby miały trwałą ondulację na ogonkach. Część liści także pozwijane. Nie znalazłam żadnych szkodników.
Z daleka wyglądają jakby były zwiędnięte całe drzewa.
Posadzone w większości byliny i trawy + czosnki + 4 szt. Supertunii Vista
Kiedyś kupowałam sporo jednorocznych ,a ostatnio stałam się praktyczna i posadziłam wieloletnie roślinki i to była super decyzja
Ostatnio sen z powiek spędzało mi planowanie jakie płyty i jak je rozmieścić. Panowie będą układać z planem ale będziemy na bieżąco patrzeć jak to wygląda z boku bo tak jak na rzucie nigdy tego nie będę oglądać
Ładne płyty dziś widziałam na żywo w formacie 100x50, takie jakie od początku były w projekcie. Bardzo pasują odcieniem do mojej kostki. Dziś mąż zrobił rysunek jak chciałby aby to wyglądało Mam z tyłu deskę na elewacji stąd brązowe wstawki. W donicach będzie oświetlenie i będzie stała taka kostka jak mam na froncie. Wstawki zniwelowały mi wrażenie nudnego placu betonowego.