Witam Was.
Janinko, to szczyty ze śniegiem, kwiatów trochę też pokazuję. Mahonia jest tu wszędzie, rośnie jak chwast. Podobno moja pampasowa odbija, było by super.
Bogdziu, tu naprawdę zwierzęta się nie boją a Gopher jest taki ciekawski że nawet jak się wystraszy to za kilka sekund wychodzi z powrotem. Ptaki też mniej strachliwe niż u nas. Ale już liście duże i ciężko na drzewie coś wypatrzeć. Wkleiłem w Twoim ptasim wątku ptaki. Książkę kupiłem super, pięknie wydana i tylko 13$. pokażę ją w ptasim wątku.
Haniu, zastanawiam się jak takie małe zwierzątko miało siłę wykopać taki dół. W piątek, po budowie chodziła czarna niedźwiedzica z małym, ja w tym czasie siedziałem przy wiewiórach 300 m dalej i nic nie widziałem. Miałem założoną lufę.i miałbym super foto, niestety nie można mieć wszystkiego. Mam niedźwiedzie zrobionę kamęrką które John porozwieszał na drzewach.
Moniko, macham do Ciebie z góry. Jeszcze z miesiąc i zakwitną Twoje ulubione powojniki.
Aniu, Ciesze się że bobrek trójlistny ładnie się przyjął i od razu zakwitł, widać że dobrze mu tam będzie. Widać że ładny kwiatostan, taki dorodny, super. Od Ciebie już w tamtym roku wszystko się przyjęło, jedynie ten duży miskant trochę przysechł ale na pewno w tym roku będzie super. Jestem bardzo ciekawy jak moja rabata trawiasta będzie wyglądała w tym roku. Życzę Wam zdrowia.
Weroniko, piękną wiosnę pokazujesz, u mnie już irysy kwitną, jest bardzo kolorowo. Tu bardzo długo kwiaty się trzymają. Dzięki za piękne kwiaty, sasanki bardzo lubię a przylaszczki dopiero w tamtym roku dostałem i zakwitły.
Na budowę zaczynają zwozić drzewa w sobotę przyjechało 20 dużych sosen.
Bardzo ładnie zapakowane były.
Pozdrawiam i daję wam dużego motyla, było ich sporo nad jeziorem.