Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 23:03, 23 maj 2013

Do góry
front domu

04.2011 czas przed ogrodowiskiem

04.2012 zaczynam projekt

05.2013
Ogród Dominiki 22:51, 22 maj 2013

Do góry
Domi napisał(a)

Ja bym właśnie nie chciała przeprojektowywać, ja bym chciała mieć od razu projekt nie wymagający dalszych zmian.
A tak na marginesie to rzuć kamień a ja go złapię

Rozumiem.
Powinnam się rozglądać?

Ogród Dominiki 22:46, 22 maj 2013

Do góry
atena35 napisał(a)
Domi - nie bluźnij. Co Ty byś chciała przeprojektowywać?
Faktem jest, że trafiłam na ogrodowisko w najlepszym, możliwym momencie.
Mnie się marzyć się może Twój ogród.
A tak na marginesie to Ty daleko od Zabrza?

Ja bym właśnie nie chciała przeprojektowywać, ja bym chciała mieć od razu projekt nie wymagający dalszych zmian.
A tak na marginesie to rzuć kamień a ja go złapię
Ogród Dominiki 22:23, 22 maj 2013

Do góry
AgnieszkoW, dziękuję za odwiedzinki i również pozdrawiam
Marzenko, cisy będą stanowić przedłużenie istniejącego zywopłotu, żeby zasłonić dziurę za klonem palmowym powstałą po podkrzesaniu przez Panią Sąsiadkę wielkich świerków rosnących tuż przy naszym płocie. Nie będzie więc jakiejś specjalnej kompozycji.
Cisy są już częściowo zwiezione i teraz trzeba będzie je posadzić. To trochę jeszcze potrwa.
A wiesz, że miałam dwie czarne donice Keshi przez 1 dzień u siebie? Kupiłam, ale w rzeczywistości są strasznie brzydkie i odesłałam.
Ateno35, Ty szczęściaroByłam u Ciebie i...mnie marzy się projekt Danusi
Filipie, Grembosiu, Urszullo,barago1904,Wieloszko, Arcobaleno,Noemi pozdrawiam Was baaardzo serdecznie.
Pscółko, muszę przerabiać, no muszę! Dostojny powiadasz....
Aniu, odezwę się poza forum.
Ogródkowy chaos u monitki 22:12, 22 maj 2013

Do góry
Moniko, widzę piękny projekt i sukcesywne realizacje, będzie super!

Ale te czosnki to rzeczywiście rewelacyjne rośliny, dlaczego ja ich jeszcze nie mam? Na jesień się poprawię i to musi być duża poprawka
Czy masz jakieś sprawdzone źródło tych czosnków w okolicy?
Pozdrawiam
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 15:16, 22 maj 2013

Do góry
Wrzuć Kochana ten projekt tak jak wcześniej, żeby można go ściągnąć i powiększyć
Ogród Tosi 13:42, 22 maj 2013

Do góry
anna_g napisał(a)
Tosia - jestem na bieżąco w Twoim wątku. I jestem pod wrażeniem Twojej konsekwencji w działaniu. Brawo. Fajnie tak zakładać ogród od początku wg jakiegoś planu. Pięknie się robi. Te kuleczku świerkowe bardzo ładne są. Żurawki - obie odmiany mi się podobały ze żwirkiem i te Blackberry byłyby pewnie fajne, ale te drugie Berry mają bardziej intensywny kolorek - ładnie.
Pozdrawiam serdecznie - trzymam kciuki za dalszą konsekwencję

Aniu dziękuję.
Projekt bardzo mi się podoba dlatego nie trudno być konsekwentną
Schody zaczynają się gdy czegoś nie ma w ogrodnictwie bądź cena przeraża.
Blackberry na żwirku napewno byłyby fajne, ale nie byłoby konsekwentnie
Moje drugie imię to Konsekwencja
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 12:57, 22 maj 2013

Do góry
Witaj Kokoszko w mych skromnych progach A ja widzisz dawno do Ciebie nie zaglądałam, bo zapomniałam dodać do obserwowanych. Zaraz pędzę naprawić ten nietakt i zobaczyć co u Ciebie. Fajnie masz, że profesjonalista robi Ci projekt. Choć z punktu widzenia czytającego już mniej fajnie. Twoje rozterki nad tym jak roślinki na rabacie poustawiać, gabiony, kostki itd. były bardzo emocjonujące
Ogród Tosi 08:33, 22 maj 2013

Do góry
Witaj powstaje u Ciebie piękny ogród będę zaglądać w końcu to projekt szefowej
Ogród w skali mikro :) 14:58, 21 maj 2013

Do góry
Kindzia napisał(a)
Wiesz, że jak ten projekt zobaczyłam, to o Tobie sobie pomyślałam? I nawet myślałam, czy Ci linka nie przesłać...
Poprawię się

... To jest coś idealnie dla mnie .. .. Znów będę studiować

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 12:27, 21 maj 2013

Do góry
atena35 napisał(a)
Dzień dobry,
Już dawno oglądałam Twój duży/wielki ogród. Jest piękny, dopracowany, dopieszczony. Gratuluję
Twój pierwszy post zainspirował mnie wtedy, żeby poprosić o projekt Danusię i konsekwentnie go realizować (na miarę budżetu wiadomo) Dziękuję.
Czy mogę wiedzieć co to za kule na pniu?
Bardzo mi się podobają, a szukam czegoś zamiast cisów.

Tosiu, bardzo się cieszę, że nie popełniasz moich błędów Obserwuję z zapartym tchem Twoje ogrodowe początki, tylko czasu na wpisy brakuje, ale się poprawię Zaczęłaś najlepiej jak mogłaś
Te kule na pniu, to szczepione świerki "nidiformis". Szybko przyrastają, są bezproblemowe, ciacham raz w roku sekatorem. Za radą Domi (Ogród Dominiki) pryskam na przędziorki, bo ponoć smaczne są te świerki dla nich A Domi jest z Twoich okolic, i ma takie same świerki, więc są gdzieś do kupienia.
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 11:03, 21 maj 2013

Do góry
Dzień dobry,
Już dawno oglądałam Twój duży/wielki ogród. Jest piękny, dopracowany, dopieszczony. Gratuluję
Twój pierwszy post zainspirował mnie wtedy, żeby poprosić o projekt Danusię i konsekwentnie go realizować (na miarę budżetu wiadomo) Dziękuję.
Czy mogę wiedzieć co to za kule na pniu?
Bardzo mi się podobają, a szukam czegoś zamiast cisów.
Ogród w skali mikro :) 08:58, 21 maj 2013

Do góry
Wiesz, że jak ten projekt zobaczyłam, to o Tobie sobie pomyślałam? I nawet myślałam, czy Ci linka nie przesłać...
Poprawię się
Kraina Czarów w fazie projektów 22:38, 20 maj 2013

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)
No, no, Alicjo, aleś się napracowała! Teraz będzie ta przyjemna część - sadzenie. Projekt fajny. Pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa Agnieszko!
Właśnie nie mogę się już doczekać nasadzeń
A tu trzeba czekać do sierpnia pewnie!! ehh
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 21:08, 20 maj 2013

Do góry
regli napisał(a)
Nie wiem, czy to chwilowy kryzys czy już na stałe. Zobaczymy. Wczoraj wieczorem znalazłam taki projekt: http://www.gardenidea.pl/jaspisowa.php i zastanawiam się czy go jakoś do siebie nie spróbować dopasować.

Renatko - Bardzo fajny projekt, na pewno jest tu bardzo ciekawy efekt optycznego zmniejszenia działki i podziału na "pokoje" za pomocą pergoli o którym wspominała Alicja.

Dobrze jest mieć jakąś bazę, na której można się wzorować. Uważam że ten projekt jest wart uwagi.

Czy dodałaś swoją działkę w dziale projektowanie ogrodów? Warto tam zajrzeć bo są osoby które się w tym specjalizują, a i nasza Szefowa Danusia na pewno Ci pomoże.
Kraina Czarów w fazie projektów 19:23, 20 maj 2013

Do góry
No, no, Alicjo, aleś się napracowała! Teraz będzie ta przyjemna część - sadzenie. Projekt fajny. Pozdrawiam
Kraina Czarów w fazie projektów 11:25, 20 maj 2013

Do góry
justa35 napisał(a)
Ależ robotę odwaliłaś. Podziwiam
Się nie znam, ale projekt mi się podoba. Czekam na relację z nasadzeń i rośnięcia

Witam ponownie! Dzięki, że mnie odwiedziłaś! No nie powiem, żeby nie było ciężko! Było... aż się dymiło hehe No, ale coś mam... mogę coś delikatnie zmienić... ale ramy są i mi już lżej
Nasadzenia dopiero od sierpnia - tak jak pisałam, czekają nas teraz ciężkie roboty ziemne... a tylko dwie pary rąk do pracy mamy ale chyba tym bardziej będzie cieszyć - taką mam nadzieję... chociaż nie zrobiłam jeszcze kosztorysu i nie chcę nawet o tym myśleć hehe... zasieję trawnik w tym roku i na tym się skończy nie no, mam nadzieję, że tak źle nie będzie i jeszcze coś w tym roku pokażę
Kraina Czarów w fazie projektów 11:15, 20 maj 2013

Do góry
Ależ robotę odwaliłaś. Podziwiam
Się nie znam, ale projekt mi się podoba. Czekam na relację z nasadzeń i rośnięcia
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 11:02, 20 maj 2013

Do góry
regli napisał(a)
Nie wiem, czy to chwilowy kryzys czy już na stałe. Zobaczymy. Wczoraj wieczorem znalazłam taki projekt: http://www.gardenidea.pl/jaspisowa.php i zastanawiam się czy go jakoś do siebie nie spróbować dopasować.

Fajny projekt... trzeba coś pokombinować... bo chyba, że lepsze czasy finansowe są tuż tuż i ruszasz z profesjonalnym projektem
Działka, która kiedyś (może) będzie ogrodem 10:58, 20 maj 2013

Do góry
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies