kitek81
23:38, 11 cze 2013

a u nas codziennie coś robimy, po kawałeczku, ale do przodu! nie ma już takiego tempa, jak przy budowaniu domu, że mury było widać z dnia na dzień jak rosły, no ale tak to jest jak robi się jedynie po powrocie z pracy i jedynie w dwójkę!
warzywniak się zieleni!
taras zaczęliśmy robić, oczywiście zrobiliśmy jedynie krawężnik z jednej strony w niedzielę, a w nocy przyszła ulewa, baliśmy się, że wszystko rozmyje, ale na szczęście nic się nie stało!
roślinki troszkę odreanimowałam
na dzień matki dostałam od dzidziasów po róży w doniczce do ogrodu
ucieszyłam się z tego prezentu bardzo mocno, bo w końcu widzę dotarło, że takie prezenty cieszą mnie najmocniej, tylko że róż nie było w planie i teraz szukam im miejsca, ale na pewno będą gdzieś w miejscu honorowym 
zaraz dodam z kom zdjęcie jednej różyczki, bo zaczęła kwitnąć
i przepraszam Was, że nie bywam u Was, nawet nie mam kiedy poczytać Waszych wątków-po prostu brak czasu
nad czym mocno ubolewam i ciekawa jestem, co też dzieje się u Was!
pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie :*
warzywniak się zieleni!
taras zaczęliśmy robić, oczywiście zrobiliśmy jedynie krawężnik z jednej strony w niedzielę, a w nocy przyszła ulewa, baliśmy się, że wszystko rozmyje, ale na szczęście nic się nie stało!
roślinki troszkę odreanimowałam

na dzień matki dostałam od dzidziasów po róży w doniczce do ogrodu

zaraz dodam z kom zdjęcie jednej różyczki, bo zaczęła kwitnąć

i przepraszam Was, że nie bywam u Was, nawet nie mam kiedy poczytać Waszych wątków-po prostu brak czasu

pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie :*