Rok temu mama podarowała mi kilka floksów - jakoś specjlanie mi się nie podobały. Nawet gdy rok temu zakwitły były jakieś takie nijakie, ale w tym roku są już boskie i naprawdę się rozrosły.
śliczne...
zastanawiam się nawet czy przed działką pod wierzbami Hakuro-nishiki nie posadzić floksów, tak ładnie się rozrastają
Okienka na razie mają taką oprawę. Kiedyś będą pod nimi rosły m.in hortensje bukietowe, ale najpierw muszę pokończyć inne rzeczy, zanim się skupię na nowych
żeby nie było że u mnie nieogrodowiskowo to dzisiaj na dobranoc ŻURAWKI ... ale nazwy to sobie już sami wymyślajcie bo to podobna sprawa jak z tulipanami . proszę takie piękne i pan bazarkowy dostarcza piękne ....
Przemku chyba telepatycznie odczytałam co tutaj napisałeś, bo w drodze powrotnej z zakupów grillowych kupiłam 5 cisów Wojtek takie chude patyczaki
moją myślą było że może zasłonią właz od wody, jutro ustawię je koło wiązów. ja wiem że one teraz stoją blisko siebie, ale tak łatwiej wszystko złapać na 1 fotce też muszę uważać z tymi nasadzeniami bo tam rośnie orzech, i tak musze go przykrócić bo inaczej zasłoni wiązy
Ciekawy pomysł z tym żaglem, obejrzę co tam ciekawego jest na Allegro
dziękuję za wszystkie pomysły
Bardzo dziękuję, podniosłaś mnie na duchu z tym płotkiem, bo miałam duże wątpliwości co do niego...ale niestety wszędzie nie da się go zrobić, aczkolwiek co najważniejsze zabezpieczone...
Proszę, doradźcie mi co tu posadzić chciałam coś na pniu....róże, lub trzmielinę,a może dalej podciągnąć te kulki na pniu?
A tak wygląda z drugiej strony...