Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka
07:39, 30 maj 2012
Nie wysyłajcie roślin w kopertach bąbelkowych, bo się nadają tylko do wyrzucenia, dostałem ostatnio 3 takie przesyłki, to po prostu tragedia. Zobacz jak wygląda miskant, który przyszedł 3 tyg. temu. powiem że na zdjęciu wyszedł rewelacyjnie w rzeczywistości wygląda dużo gorzej. Może wydobrzeje jest to silna roślina ale jest to męczarnia dla rośliny, dla mnie też, bo co dzień ją ogladam i medytuję czym jej tu dogodzić. Jakaś delikatniejsza roślina na pewno nie przeżyje takiej podróży. Po drugie taka roślina zamiast zdobić rabatę to ją szpeci, Ja posadziłem takich 5 więc widok mam nie ciekawy, głównie z tego powodu nie reklamuję swojej rabatki trawiastej. Może za miesiąc. Ja swoje wysyłam w paczkach dla tego nie opłaca się wymieniać na jednego badyla tylko na trochę więcej żeby to nie wyszło drożej jak w sklepie.
Trochę jestem zły, bo wysyłam extra towar a dostaję takie coś.
Na zdjęciu miskant jeszcze chwilę i zielsko będzie większe od niego. Miłego dzionka wszystkim.
Trochę jestem zły, bo wysyłam extra towar a dostaję takie coś.
Na zdjęciu miskant jeszcze chwilę i zielsko będzie większe od niego. Miłego dzionka wszystkim.