Tak, każda odmiana inaczej! u mnie lało wczoraj, dzis pochmurno i chyba znowu poleje!
To nie kosodrzewina, a sosna górska i szkarłatka chińska, a trawkę brałaś u mnie i firletki, tyle pamiętam
no właśnie się zastanawiałyśmy, ale trudno, jak nawet nie wiem, cieszę się, że rosną
Irenko, kwitniesz, kwitniesz Piękne zdjęcie.Przypomniał mi się film sprzed paru laty "Pod słońcem Toskanii". Jeżeli ktoś nie oglądał, polecam !!!! Piękna kobieta , ogrody no i inspiracje dla nas
Oj, nie pamiętam czy oglądałam, ale jak tyle inspiracji, to obejrzę
dziękuję Moniko
kwiatostan jakiejś trawki NN
ten sam powojnik, rok temu miał zupełnie inne kwiaty
rycynusy juz spore, nareszcie
no i kochane moje, w piątek będę miała wszystko wyplewione i zabiegi na trawnik! aj z moimi chorymi łapkami, będę sobie powoli coś innego fajnego robić, np. sadzić nowe rośliny od Marty_Finki
a myślałam, ze tylko u mnie stoją rośliny w doniczkach i nie mam kiedy wsadzić
U mnie nadal a rano po badaniach dokupiłam przetacznik grzebieniasty, dalie i jakąś fajną kompozycję, ale ona już w koszyku, ładnie zrobiona, to sobie tylko postawiłam
Irenko, fajny miziak wyrósł na Twojej trawce, szkoda że n/n, czy to jednoroczne może?. Właśnie z tego powodu kocham trawki jak zaczynają nas czarować swoimi wiechetkami i kolorami. Czekam z niecierpliwością na więcej.
Mój miskant też wypościł 1 wiechetka, teraz będę miał roboty żeby zidentyfikować je, wiem jakie mam tylko nie wiem który jak się nazywa, bo pościerały mi się nazwy. Pogoda się unormowała, 21 C i sporo słonka.