Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Rododendronowy ogród II. 21:37, 18 lut 2013

Do góry
Elfik napisał(a)
A jakie cudne są w zestawieniu z bodziszkami!

A nie przyfruń ty Motylku do mnie to dopiero ci przyelfię skrzydełkiem )))))))))
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 21:36, 18 lut 2013

Do góry
Zajechałam dzisiaj do Biedrony po tulipany a wyszłam z sukulentami... Sprawdzałam trzy razy czy nie są sztuczne... tak się błyszczą jakby ktoś lakierem na wysoki połysk je pomalował ...
Wzdłuż ścieżki, jak po sznurku... 21:34, 18 lut 2013

Do góry
vita napisał(a)

Znalazłam w niej opisy warzyw, o których od dawna szukałam informacji, na przykład o koprze morskim, głąbigroszku, kolokazji. No i nasiona groszku w fioletowych łupinach udało mi się dopaść.
Jak bieli się modraka morskiego, same fascynujące informacje. I pachną farbą drukarską!

Vivo, czy mnie oczy mylą, czy dobrze widzę, że i przepisy kulinarne w niej znajdziesz?
W Gąszczu u Tess 21:32, 18 lut 2013

Do góry
Teresko wpadnij do mnie proszę

OOOOO!! dwusetka zadzwoniła Tobie! Gratulacje!

W cieniu - zacieniona 21:32, 18 lut 2013

Do góry
Maria667 napisał(a)
Witam serdecznie!
Przychodzę z rewizytą. masz piękny ogród. Zazdroszczę sąsiedztwa tego pięknego jeziora...
Pozdrawiam.
...miło Cię gościć....
Mój kawałek raju II 21:28, 18 lut 2013

Do góry
monteverde napisał(a)

Zaglądaj Bogdziu, będę wstawiała wiosnę

Oczy nie pozwalają mi już dłużej siedziec , będę kończyc.Dzięki za cudne kwiaty.
Testowe dodawanie zdjęć 21:28, 18 lut 2013
Do góry
Test

Mój kawałek raju II 21:27, 18 lut 2013

Do góry
monteverde napisał(a)
O to już porządne inwestycje, ja mam w warmińskim za mały ogródek, ma od płotu do płotu 5, 5 m zdjęcie z października tamtego roku bardzo wąski

To bedziesz miała problem bo lubisz miec wiele roslin . Tak mysle jakby tą ścieżke poprowadzic tak by tworzyły się kwadraty o róznym charakterze roślinnosci. Jak myslisz , czy wolisz tak jak teraz że wszystko od razu widac?
Mój kawałek raju II 21:25, 18 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Oj pięknie, wiosennie u Ciebie i lepiej nie patrzeć za okno. Pozdrawiam.

Zaglądaj Bogdziu, będę wstawiała wiosnę

Mój kawałek raju II 21:14, 18 lut 2013

Do góry
O to już porządne inwestycje, ja mam w warmińskim za mały ogródek, ma od płotu do płotu 5, 5 m zdjęcie z października tamtego roku bardzo wąski

Ogrodnik Mimo Woli cd 21:13, 18 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)

Co patrzę na niego to mi się przypomina twoja bajka... i naprawdę to wygląda jakby się uczył od innych ptaków.... mam kupę fotek jak zlatuje bo nie może się utrzymać...
A tu s[prawda jak daleko może zejść po gałązce by się nie ugięła, a by sięgnąć do karmnika... ubaw miałam dziś na całego patrząc na te wszystkie zabiegi.

A za siatką chadzał sobie bażant...

Moim zdaniem one sie uczą od innych ptaków jak ludzie. Najpierw obserwują , potem próbują i znów obserwuja jak się nie uda aż do skutku. Nie tylko my się uczymy.Daj do bajek .
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:11, 18 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)

Mam tulipanowca tego pstrolistnego.... i dobre słowo nie pomaga.. nie kwitnie.... ale w końcu musi
Jest już wysoki.. ten po lewej, a po prawej katalpa (foto z dachu )

Ma takie liście

czyli on ma taki bardziej kolumnowy pokrój?
Kondziowy Ogród :) 21:07, 18 lut 2013

Do góry
Kondzio napisał(a)
Trzeci

[/quot

Piękny bukiet w kolorze green.
Twoja Vena twórcza natchnęła Cię na piękne kompozycje w nagrodę :- po stracie kotków.
Zdolniacha to jesteś, mam na myśli krzesła i to w stylowych wzorach, a praca najlepsza na smutki.
Dojrzałam jeszcze u Ciebie na kanapie kotka rudzielca, mam podobnego.
Co z tym ogródeczkiem począć 21:04, 18 lut 2013

Do góry
Kasiek napisał(a)
Ewuniu,czasem trzeba zonowi wmowic ze to on to wymyslil i dac mu zbierac pochwaly
Mamow kolezanki do ,,akcji´´ niech zon bedzie w centrum uwagi,pytaj go o rade i chwal i...rob swoje Troche narzekaj ze ,,dostalas´´ znowu cos od znajomej i nie mozesz wyrzucic bo pewnie przyjdzie,zobaczy ze nie ma i sie pogniewa ....)
Nie wiesz ze wkurzona i czegos chcaca kobieta to poltora komandosa?
Kochaj lecac w kulki hihi

Kasiu nie ma co sie rozczulac nad sobą ,i tak w efekcie wychodzi na moje tylko troszke wiecej czasu potrzebuje
A kule Kasiu sliczne
Ogród nie tylko bukszpanowy - część I 21:00, 18 lut 2013

Do góry
Witaj Danusiu!
Cieszę się, że mój ogród Ci się podoba, ale wchodząc do Twojego ogrodu można nabawić się kompleksów.

...Pozdrawiam serdecznie!
Działka prawie w Borach Tucholskich 20:55, 18 lut 2013

Do góry
ZbigniewG napisał(a)
Bogdzia i tu tkwi sedno sprawy - "w tamtych czasach"

teraz to najczęściej zdjecie jest z fotoradaru
chociaż poniekąd aczkolwiek niezupełnie

W tych czasach tez jest ciekawie ale kozic troszkę chyba mniej, ale jak przyjedziesz na ogrodowiskowe spotkanie to i kozic sporo będzie , jestem pewna.
Rododendronowy ogród II. 20:52, 18 lut 2013

Do góry
asc napisał(a)

W żadnym wypadku... ja podałam tylko, że te dwie odmiany się sprawdziły A dwie odmiany to nie wszystkich setki To mogą być wyjątki które potwierdzają regułę.
I mój Albercik z Tercią.. dla Ciebie

Nie wiem kto ładniejszy czy Albercik czy Tercia, obydwoje cudni, ale Albercik nieco bardziej mnie interesuje. A on jest orientalny??
Co z tym ogródeczkiem począć 20:51, 18 lut 2013

Do góry
Ewuniu,czasem trzeba zonowi wmowic ze to on to wymyslil i dac mu zbierac pochwaly
Mamow kolezanki do ,,akcji´´ niech zon bedzie w centrum uwagi,pytaj go o rade i chwal i...rob swoje Troche narzekaj ze ,,dostalas´´ znowu cos od znajomej i nie mozesz wyrzucic bo pewnie przyjdzie,zobaczy ze nie ma i sie pogniewa ....)
Nie wiesz ze wkurzona i czegos chcaca kobieta to poltora komandosa?
Kochaj lecac w kulki hihi
Rododendronowy ogród II. 20:49, 18 lut 2013

Do góry
Bogdzia napisał(a)

Nie będe się z Tobą sprzeczac bo faktycznie wschód swoje robi . Aniu czy w związku z tym mam odwołac ze lilie orientalne powinny byc wykopywane bo u Ciebie wytrzymały kilka lat?

W żadnym wypadku... ja podałam tylko, że te dwie odmiany się sprawdziły A dwie odmiany to nie wszystkich setki To mogą być wyjątki które potwierdzają regułę.
I mój Albercik z Tercią.. dla Ciebie

Ogrodowe zacisze 20:49, 18 lut 2013

Do góry
A to zakątek ogrodu, który nazywamy "Grecją" z tego powodu, że jest tutaj zawsze zacisznie, a świecące wschodnie słońce zachęca do porannej kawy.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies