Gosiu śniegu u Ciebie niewiele, u mnie podobnie, ale z grabiami jutro jeszcze nie wyjdę do ogrodu na trawę niestety...za słowo Cię trzymam i czekam do 10 -go
Twoje przedwiośnie jest naprawdę przedwiosenne Muszę znależć czas by u Ciebie poszperać w poszukiwaniu " rabat wyspowych " Mam ochotę zrobić u siebie i potrzebuję podpatrzeć.
Gosiu!
Przeczesuję całe forum wzdłuż i wszerz w poszukiwaniu inspiracji , bo wiosna za pasem i trzeba się będzie niedługo brać do pracy
Nareszcie
U mnie śnieg topnieje, a sąsiednia łąka prawie zatopiona...
Pozdrowionka ślę,wczoraj byłam w Ziel.G.mam wrażenie,że u mnie jest więcej śniegu
W leroy merlin sprzedają formowane cyprysiki( jakieś bidne w tych doniczkach) nie kupiłam,cena dość przystępna dzisiaj się zastanawiam
Śniegu jest już bardzo malutko, głównie przed domem, krokusy coraz większe, a prognozy obiecujące, jestem bardzo zadowolona, bo wszystko wskazuje na to że wreszcie wystartujemy z ogrodowymi zmianami
I u ciebie niedługo się wszystko zmieni, liczę że od poniedziałku da się już popracować, u mnie już tylko ociupinka śniegu
A może byś szybciej?
Myślę że już jutro będzie znośnie, spacer z dzieciakami planuję, a do ogródka od poniedziałku, ciekawe czy się sprawdzi
Grażynko szperaj do woli
Właściwie typowo wyspowych to ja nie mam, choć można te przy ognisku uznać za takie
A ja mam już praktycznie zaplanowane wszystkie zmiany, teraz tylko zakasać rękawy
Budzą a jakże, żółte krokusy wyglądają mizernie, bo w końcu miesiąc pod śniegiem leżały, ale fioletowe dopiero startują więc jest nadzieja, że jeszcze będzie wiosennie, u mnie dziś dość ciepło +6, tylko słońca nadal brakuje, ale jutro ma być
Ależ jak się cieszę, tryskam energią, nareszcie zacznie się coś dziać
Pod kamieniami jest agrowłóknina, na nią położone są płaskie kamienie, a potem wysypany żwirek, myślę że lepszy byłby grys i to jeszcze w dwóch wielkościach, większy najpierw a później drobniejszy, wtedy razem się zazębią i nie będą ruszać tak jak ten mój żwirek, niektóre płyty się delikatnie ruszają, jest to prawie niezauważalne, ale jednak, dlatego polecam grys. Ja mam na innych rabatach te same otoczaki więc już nie chciałam wprowadzać innego kamienia, a poza tym sporo jeszcze mi go zostało więc musowo musiałam wykorzystać, jeszcze do mojej japońszczyzny starczy