Rabata z klonem i kostkami poprzymierzana, ale coś mi nie gra... Może dlatego, że nie miałąm tylu roślin ile trzeba, ktoś mi wykupił żurawki obsidian, a żółte na tych kamyczkach źle wyglądają... Jeszcze muszę popróbować z innym zestawem roślin...
Ale donice na tarasie obsadzone
Danuś, jak wstawiasz takie zdjęcia to powtórzę pytanie Madżenki z początku wątku - jak żyć?
Nadrabiam zaległosci z serialu M jak Machanie...... (nazwa Danusi ) i zachwycam sie tymi szkółkami, te wszystkie formy szczepione, formowane, olbrzymiaste, cudowne........ jak to dobrze, ze nie ma takich u nas.... bo poszłabym z torbami.... decyzja zapadła... rozwalam znów to i owo w moim ogrodzie.......... bo powtórzę...... JAK ŻYĆ?
A teraz wracam do serialu M jak Marzenie ogrodnika.... odcinek 41... jeszcze 23... i wzdycham jak zyć?
Edytuję.. doczytałam kto wpadł na nazwę serialu To adka Nazwa super...... wiec macham do wszystkich machajacych....
Tak , Aniu to ja. Danusia zrobiła super robotę z machajacymi chłopakami, do tego każdy uśmiechnięty. Taka zajefajna energia od nich wszystkich bije No i tak mi się to kojarzy . No oczywiście każdy ma swoją nazwę, wszystkie superowe.pozdrawiam.
Trzmieliny już posadzone.....
Miły pójść na boczną rabatę ale chcę je codzinnie z tarasu oglądać
Dopiero za rok - dwa trzemilinki będą ładne - kuleczki - ale kolor emerald gold ostatnio uwielbiam. Słońce przy nich świeci nawet w pochmurny dzień. Na tle ekranu z cisa (kiedy urośnie) bedą fajnie kontrastowały
Witaj Grembosiu, masz już bardzo ładny ogród i domek, a coś będziesz sadzila na tym murze, może jakiś owocowy szpalerek?
ta budleja jest taka niska z natury? jak się nazywa? pozdrawiam