\Aguś, no nie było mnie chwilę.. ale jak zobaczyłam, że aż tyle zrobiłaś to ukryłam się przed światem i zagrzebałam z kretami w ziemi
Rozchodnik się z winobluszczem nie rozejdzie Nie licz na to!.. Bluszcz przyniósł winos.. pojednania nadszejdł czas!.
Nie maź mazią.. ciemność widzę!.. maźnij wybieloną szarością .. Pięknie rozchodnik i inne pachruścia będą wyglądały na jasnym
Miałam na dzisiaj śmiałe plany odwiedzenia po raz drugi w tym miesiącu ogrodu japońskiego w Kaiserslautern, ale niestety - w poniedziałki nieczynne. Trudno, poczekam.....może jutro się uda? może w środę? Kiedy byłam tam ostatnio, zupełnie niedawno, był już pięknie jesienny i pewnie teraz jest jeszcze bardziej kolorowy.
Ładne zdjęcia Pszczółko, pierwsze najładniejsze a rabaty za mało wy stopniowane i takie nieskończone, po prawej to żółte wysokie bardziej pod te drzwi bym dała i stopniowałabym roślinami aż do tej kulki na dole a lewa też braki szczególnie za brzózką jakoś pusto aż do drzewa pozdrawiam
Detoks się udał, bo był przymusowy. Byłam na szkoleniu, dostęp do netu miałam bardzo ograniczony. A po powrocie zamieszanie w domu, bo trwają prace budowlane. Szczegóły ponizej
Dziś po porannej mgle wyszło słońce ledwie zagościło nastała jeszcze większa mgła.Szaro buro i kudłato ...Do tego kiedy wyszłam z aparatem była mżawka Zdjęcia nie wyszły
Hortensja nie kwitła w tym roku,ale liście nadrabiają za kwiaty