Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodnik Mimo Woli cd

Ogrodnik Mimo Woli cd

alinak 22:43, 22 paź 2012

Aniu witaj w klubie właścicieli kopaczorów . ja wymyśłiła że tam gdzie kopie sadzę rośliny a pomiędzy gęsto kamienie . mój ma tylko 3 miejsca więc go może przechtrzę .
Mala_Mi 23:20, 22 paź 2012

Mira - dokupiłam różowe i fioletowe... ot i tak i ogrodnik.. mam na kartce zapisane... Ja też zimę zaklinam by się nie spieszyła..... jeszcze 3 klony niech się wybarwią, a resztę przeżyję.....
Bożenko - i czym był spowodowany ten kaszel?? Mojemu już lepiej...... kolejne dni wytargowane
Teresko - nad Rozlewiskiem to dopiero muszą być mgły.. a nadganianie wątków.. ja nawet już nie próbuję.. chociaż chcę... miło że zaglądasz
Renata - Coleus Canina Hybrid - pierwszy raz słyszę, ale koleusy to chyba jednoroczne??? Lecę wujka Googla popytac.. ot... wujek mądry a ja mniej.... tylko anglojęzyczne stronki..... chyba trza poczekać do wiosny.. ale uświadom mnie jak coś więcej wiesz...
Basiu u Ciebie mgłę też oglądałam, ale nic nie napisałam ..zwłaszcza te brzózki we mgle.. jak na obrazie ....
Alinko - może kopią ale i tak je kochamy.. i na pewno nie odgrodzę psa w kojcu..... będziemy się przechytrzać innymi sposobami

A teraz lecę do spania Jutro poluję na mgłę..... aparat naładowany

mira 23:24, 22 paź 2012

rożowe krokusy - są takie?
betysia 06:12, 23 paź 2012

Anus......
BONJOUR BONJOUR BONJOUR
BONJOUR BONJOUR BONJOUR
BONJOUR BONJOUR BONJOUR
....doczytam wszystko za chwilke a tym czasem witam zapachem kawusi....
witaj kochanienka po weekendzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuliskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mala_Mi 08:57, 23 paź 2012

mira napisał(a)
rożowe krokusy - są takie?

Są to polskie krokusy z Ożarowa ...http://www.epnos.pl

popcorn 09:00, 23 paź 2012

rzeczywiście niespotykany kolor - cudne!
I jak, foty z mgłą - udały sie?
pozdrawiam, miłego dnia, Aniu!
Mala_Mi 09:02, 23 paź 2012

betysia napisał(a)
Anus......
BONJOUR BONJOUR BONJOUR
BONJOUR BONJOUR BONJOUR
BONJOUR BONJOUR BONJOUR
....doczytam wszystko za chwilke a tym czasem witam zapachem kawusi....
witaj kochanienka po weekendzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tuliskam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bonjour... ja już przy drugiej kawie śpię...... mgła, mokro, zimno... jak niedźwiedź chyba zapadam w sen zimowy....... nawet focić się nie chciało wyjść na zewnątrz...... zaczynam odliczać do wiosny......
-listopad...grudzień do świat....... czyli 2 miesiące..
- lampki na drzewkach i choinka... 2 tygodnie nowej radochy..... jak jeszcze śnieg to przeżyję.. i 12 spotkanie ogrodowiska na nartach... no 3 tygodnie zaliczam do nienajgorszych... tu się obudzę..
- i znów sen zimoy do połowy marca.... wtedy pierwsze krokusiki..co nam daje od połowy stycznia do połowy marca - 2 miesiąc....

Podsumowanie - 4 miesiące beznadziei.....
Mala_Mi 09:04, 23 paź 2012

popcarol napisał(a)
rzeczywiście niespotykany kolor - cudne!
I jak, foty z mgłą - udały sie?
pozdrawiam, miłego dnia, Aniu!

Mój pies też mówi, że mu pogoda się nie podoba.. a ja takiego futra nie mam, więc tym bardziej.... patrzę za okno..... i jak napisałam powyżej..... Odliczam już do marca..
aga_k 09:05, 23 paź 2012

Pięknie to przekalkulowałaś ....ale niestety za oknem tragedia, ciężko się zmusić do czegokolwiek, tak czy siak pozdrawiam cieplutko
grupa_trzyma... 09:44, 23 paź 2012

Aniu, podczytywałam poprzedni wątek i nie dawałam rady na być na bieżąco. Ten obiecałam sobie śledzić systematycznie i...41 stron. Ale nadgonię W długie zimowe wieczory. Na nartach nie jeżdżę to czasu będzie dużo. Tymczasem pozdrawiam serdecznie.