Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogród taki sobie 12:08, 12 sie 2012

Do góry
Tu już zdjęcia z maja

Uploaded with ImageShack.us

Ogród taki sobie 12:03, 12 sie 2012

Do góry
C.d zjęć z marca

Trampolina już stoi w innym miejscu,bo pod koniec marca wywiało ją za bramę.
Spełnione marzenie - mały domek z ogrodem i pieskami :) 11:58, 12 sie 2012

Do góry
andziulka napisał(a)
lobelia ciekawa jestem jak przetrwa zimę. Kupilam na wiosnę

Radzę przykryć chociażby gałązkami jedliny, moja wymarzła w tym roku. Miałam ją dwa lata, nigdy nie przykrywałam, a szkoda, bo może by przeżyła...
Ładny widok z okna, jałowce spore, jak połączą swoje gałązki będzie niezły szpaler. Ile lat mają?
Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta 11:49, 12 sie 2012

Do góry
Z okazji pierwszej seteczki samych wspaniałych nasadzeń, przyjemności z prowadzenia wątku i aby Ci kwitło i rosło pięknie, a zdjęcia z Twojego pięknego zakątka cieszyły Twoje i nasze oczy.

Testowe dodawanie zdjęć 11:39, 12 sie 2012

Do góry
Witam testuje dodawanie zdjęć

Ogród taki sobie 11:38, 12 sie 2012

Do góry
Witam jestem nowa na forum,przeczytałam kilka artykułów,wątków, obecnie jestem na wątku Sylwi.
Piękne ogrody się tu naoglądałam, mój jest taki sobie nieciekawy. Jak narazie robię w nim wszystko sama jestem laikiem nie mam pojęcia o projektowaniu.

Pokaże Wam, chociaż trochę mi wstyd za mój ogród. Uwagi mile widziane.
Mam coś problem z szybkim wstawianiem zdjęć.

Zdjęcia robione w marcu tego roku.

Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta 11:36, 12 sie 2012

Do góry
Wandziu gratuluję pierwszej setki i rychło liczę na następną, idzie jesień więc będzie okazja robić najpiękniejsze foty roku. Może się wstrzelę na pierwsze miejsce. Niestety pośpieszyłem się, następnym razem może się uda.
Pozdrawiam Cię serdecznie, moja kleome w prezencie.
Ogrodnik mimo woli 11:22, 12 sie 2012

Do góry
Czy te super narządka już testowałaś?
Ciesze się że na razie foty śmigają
Marta pisała o przebarwianiu się Twoich prezentów, to pokazuję. Grujecznik jest piękny jesienią i pachnie ale ja jeszcze nie poczułem tego zapachu ciasteczek, na wiosnę jest też piękny ma fioletowe liście. Miłorząb też ładnie przebarwia się n żółto.

To miłorząb z Wrocławskiego botanika.

Zdjęcia grójecznika i miłorzębu robiłem jeszcze soniakiem, jego kolory są takie sobie.
Pozdrówka
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 11:12, 12 sie 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

Danusiu, witam serdecznie. Ja odcięta od swiata na tej mojej wycieczce rowerowej, a tu tyle ciekawych wydarzeń.Najpierw spóźnione gratulacje z okazji 600-setki. Irenka zrobiła Ci niezłą niespodziankę z okazji urodzin. Wyglądacie na tych fotkach jak Alicje w krainie czarów. Nawet ta piekna hortensja nie przyćmiła Waszego czaru i uroku. Nie musiałyście przechodzić przez magiczne lustro, bo w Twoim ogrodzie czar panuje juz przed nim. Super dziewczyny, super emocje. Pozdrawiam serdecznie.
Pod dębem - róże, liliowce, hosty, żurawki i reszta 11:11, 12 sie 2012

Do góry
Alez glina zrobiła zamieszania na wątku

Mozilla też odmówiłą wklejania fotek.... jak na razie diałam na Operze.... i jak na razie chodzi bez zarzutu...

Mogę przegapić wiec już teraz składam Ci gratulacje z okaji 100 stron pięknych kfiatków domowych i ogrodwych oraz firaneczek (bardzo mi sie podobają)...
I moje kfatuszki dla Ciebie... a w zasadzie tegorocznie posadzony Grahamek

Moje poletko 10:57, 12 sie 2012

Do góry
Celina napisał(a)
Kolejny dzień przed nami .
Dobrej rodzinnej niedzieli!

Idę robić polędwiczki i sos kurkowy

Obiadek szykuje się prima sort miłej niedzieli Celinko, mnie ręce swędzą do roboty, tyle tu jeszcze chwastów, no ale cóż niedziela to niedziela, będę odpoczywała
Ogrodnik mimo woli 10:50, 12 sie 2012

Do góry
I zaczyna sie czas wrzosów....
Ogródek Anity 10:44, 12 sie 2012

Do góry
Wszystko kwitnie jeszcze i tylko juz chłodne noce przypominają o kończącym się niedługo lecie...
róże...

floksy...

powój pnący...może prymitywny, ale piękny...

rozchodniki zaraz rozkwitną...

powojnik...

liliowiec stella doro-malutki, bo tez niedawno zdobyty

i wrzosy tez juz zaczynają kwitnienie

Moje poletko 10:43, 12 sie 2012

Do góry
Celina napisał(a)

Celinko, podziwiam nie tylko różę ale i ostróżki Moje po przekwitnięciu złapały mączniaka, więc ścięłam przy gruncie. A teraz piękne zielone listki się pojawiły

Tobie tez miłego dnia
Ogródek Anity 10:31, 12 sie 2012

Do góry
Nowe nabytki:
hortensja vanilla fraise-jeszcze marniutka, ale jak ją w przyszłym roku podkarmię...to będzie imponująca

magical candle

a to moja limelight dla porównania- w tamtym roku w sierpniu miała 4 czy 5 gałązek, a teraz:

dlatego choć nowo nabyte hortensje może zbyt imponujące nie są to jestem o nie spokojna
Moje poletko 10:31, 12 sie 2012

Do góry

Idę robić polędwiczki i sos kurkowy

Rododendronowy ogród II. 10:09, 12 sie 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Kupiłam w Selgrosie po 10zł takie karmniki dla ptaków

Karmniki ciekawe, chyba do powieszenia na drzewie? Znowu będą piękne zdjęcia ze stołówki
Miłej niedzieli życzę.
Pogaduchy skowronków 10:06, 12 sie 2012

Do góry
Witam, witam i o zdrówko pytam? Szaro, buro, mglisto i ponuro.
Haniu, ja też od nowego tygodnia zabieram się za ogórki, a póżniej będzie sałatka z buraczków, grzybki w różnej postaci i co tam jeszcze Bozia da.
Udanego wypoczynku i nabrania sił na przyszły tydzień życzę Wszystkim .

Ogrodnik mimo woli 09:55, 12 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)

To prezent..... od Danusi i Witka....... aż szkoda ich używac.... tylko do patrzenia

Bardzo ładny gest

I do tego piekne dwa drzewka grujecznik japoński i miłorząb
M. który się buntuje i zrobił zakaz dla roślin które trzeba obkaszać na trawniku..... sam osobiście kazał miłorzęba posadzić w trawniku.....sam go posadził... (pytajać sie co chwila czy aby napewno tak samo dobrze sadzi jak Danusia grujecznika)...... i stwierdził, że piękny i będzie sie ładnie prezentował w honorowym miejscu.
To jego lokalizacja przed posadzeniem...(pokazuję, bo skończył jak już było ciemno)

A to już posadzone.. MIsiek też nadzorował prace

Ten grujecznik i miłorząb też są ładne.Danuta mówiła mi,że pięknie się pierwszy wybarwia.Natomiast miłorząb to już chyba symbol zdrowia i urody Niech wam się dobrze przyjmą i dopełniają uroku w waszej przestrzeni
Ogrodnik mimo woli 09:54, 12 sie 2012

Do góry
Monika352 napisał(a)
Piekne te narzędzia byłoby mi troche szkoda je ubrudzic może o takie na urodziny męża poprosze
Mój już sam mi kupuje takie zabawki na każdą okazję bez proszenia.....

A to posadzony jeden prezent od Finki.... trawka do Bogdzi poszłą do trawek i pierwszy plan dla hortensji ...a posadziłam różę od Finki , bo łądnie siępowinna skomponować z moja różą, byle tylko chiałą rosnać jak pisze na etykiecie... u mnie wszytko jakieś większe....

Finka...pasuje?
????
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies