Evchen..no taras ful wypas....... podoba mi się A gdzie Twój wątek....... taras jest, nasadzenia są..... uzależnienie widzę, że też już jest i nie tylko roślinami ale i Ogrodowiskiem.......
a z drugiej strony moze i dobrze..jedna mniej do czytania
Oj tam, oj tam... Pociesz się, że Betysia to będzie miała rano co nadrabiać!
A oto i mój taras, a właściwie kawałek tarasu - w nieładzie ogrodowym, bo znowu dzisiaj coś sadziłam... To już chyba uzależnienie?...
Porcelanka jest taka delikatna, pierwszy raz ją wysiałam i myślę,że nie ostatni geranium Double Jewel nowa trzykrotka, płatki ma białe, ale od fioletowego puszku leci po środku fioletowa pręga, bardzo fajnie wygląda zakwita Chianti kocimiętka od Danusi
O jak fajnie że pokazałaś dzban z bliska i jakie odjazdowe zdjęcie
A odnośnie stroju do pracy w ogrodzie to mam identyczny, czyli spodenki i góra ze stroju kąpielowego, dlatego mam zawsze najbardziej opalone plecy od ciągłego schylania się i dłubania w ziemi, a twarz blada
Zakwitły nowe róże Reine de Violettes i fioletowa bardziej wpada w czerwień Raphaello, tą dostałam w prezencie przepięknie pachnie mocniej niż Reine Monica Double Delight Ingrid Bergman Papageno i otwiera się Graham Thomas
pomęczę was lawendą, wyszło słońce i od razu odżyła
A męcz nas tak, męcz!!! Cudowny widok!
dzięki Aguś oby jak najdłużej kwitły; może w tym roku zasuszę trochę kwiatostanów i powieszę w kuchni
nadrabiam tygodniowe zaległości łany lawendy powalają na kolana w projekcie jej nie mam, ale sobie posadzę a co ... ta która mam w donicach jeszcze nie kwitnie chociaż ma dużo pąków . Ide czytać dalej, buźka
Ania sadź lawendę, on jest i piękna i pachnąca, wieczorem jak jestem na ogrodzie, to tylko ją czuję, a przecież tyle roślin kwitnie
róża nie okrywowa, poszukam, a twoje róże śliczne, oglądałąm
pokażę co jeszcze muszę przerobić
tam gdzie są białe kule kiedyś będą serby, ekran z cisa i ściana wodna
tutaj też trzeba zrobić przeróbkę, dosadzić trawy, cyprysy, ekran wysłaniający plac zabaw
i miejsce które najbardziej mnie wkurza