Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "brzozy"

Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 12:59, 18 paź 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Ja jestem zakochana w grujecznikach Twoje już duże i okazałe, moje małe pipki, no trudno, poczekam...
Sobotnie foto ładne i takie jesienne już (mówię to patrząc na żywopłot grabowy)

tez jestem w nich zakochana dlategoj jeszcze nei wyleciały ale naprawde poza pieknymi liśćmi nie grzeszą uroda póki co.....

a zywwopłot grabowy taki rudy po zaszpecielowany...powienien byc jeszcze zieleńszy obcenie bo nawet brzozy sa zielone jeszcze
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 12:07, 18 paź 2016

Do góry
Wendy79 napisał(a)
Aga, taka cisza u Ciebie, ale czytałam u Ani, że brzozy dokupiłaś. Czyli powiększasz brzozową jednak . U mnie wszystkie sześć już posadzone Kawał rabaty będzie 21x4 metry. Jak ja to obsadzę...

To przez szpiegów z krainy deszczowców
Ale Aguś czuwa
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 11:58, 18 paź 2016

Do góry
malgol napisał(a)
Przyszłam się przywitać chodząc ściezkami koleżanek z forum Super ogród się tworzy
Jeśli i moje doświadczenia się przydadzą to powiem,ze nie liście brzozy sa problemem a ...nasiona! Dla mnie w tym roku to była masakra. Miałam je nawet w wannie

Gosiu Witam Cie cieplutko u siebie Pod kamyczki na pewno pójdzie folia, aby nic tam sie nie siało

kasia_w napisał(a)
Ania, teraz jak patrzę na to, co posadziłaś i na Twój plan- tzn jeszcze trawy i drzewa w tym, to mi się nawet żwirek tutaj podoba Byle nie biały....

Żwierk ciemno szary albo jasno szary - szukam odcieni jak na kostce. Będzie nie za drobny nie za duży - taki w sam raz.

kasia_w napisał(a)

He he ja też w starych góralach zasuwam w ogrodzie. Ale pięta mi się urywa...trochę mi szkoda kasy na nowe buty górskie do ogrodu, pewnie przystosuję jakieś po córce

Ja na tym ogrodzie to niejedne i swoje i córy buty rozwaliłam. Kaloszki jako jedyne kolejny sezon wytrzymują

makadamia napisał(a)
Ładnie, coraz ładniej

Dziękować, dziękować

nawigatorka napisał(a)
moja pięciolatka nosi rozmiar 32 więc jeszcze chwilkę i też pożycze choć moje formie jeszcze śladu używania nie mają.no dobra.sporo błota na sobie

Asiu moja 13-sto latka ma już rozmiar 40. Przerosła mnie o 1 nr...ale był czas, ze w moich butach najlepiej jej się chodziłoMam nadzieję, że to już koniec rośnięcia stópek
Jeżeli chodzi o wzrost to właśnie zrównała się ze mną....
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 11:52, 18 paź 2016

Do góry
Aga, taka cisza u Ciebie, ale czytałam u Ani, że brzozy dokupiłaś. Czyli powiększasz brzozową jednak . U mnie wszystkie sześć już posadzone Kawał rabaty będzie 21x4 metry. Jak ja to obsadzę...
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 11:14, 18 paź 2016

Do góry
Przyszłam się przywitać chodząc ściezkami koleżanek z forum Super ogród się tworzy
Jeśli i moje doświadczenia się przydadzą to powiem,ze nie liście brzozy sa problemem a ...nasiona! Dla mnie w tym roku to była masakra. Miałam je nawet w wannie
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:43, 18 paź 2016

Do góry
Prawdopodobnie frontowa będzie wyglądała tak:

Drzewa - eM stwierdził, że jemu podobają się brzozy.... Ja myślę
Trawy - z tyłu ML a w nogach buksów ? - wybór na wiosnę,
Białe tulipanki i czosnki ivory queen.
Żwirek do wyznaczenia...ale będzie na nim jeszcze miejsce na akcent kulkowy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 09:32, 18 paź 2016

Do góry
Przyszłam zerknąć co słychać.Nacieszyłam oczy fotkami (brzozy wcale nie wyglądają źle, na słowo wierze, ze chorują). Trawy piękne
Ogród Ani :) 08:30, 18 paź 2016

Do góry
Trzymam kciuki za cisy. Moje zielone z czerwonymi koralikami, ale podlewałam cały sierpień i wrzesień, raz w tygodniu po konewce na łeb, czyli na sztukę. Za to brzozy chore, liście całe w plamkach.
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:58, 17 paź 2016

Do góry
aga_pe napisał(a)
Aniu, ja też liczę na ładną pogodę w tym tygodniu, chociaż prognozy nie napawają optymizmem. Przytargałam w sobotę brzozy, dwie purpurowe jeszcze dojadą. Jak dla mnie, a raczej planów na nowe rabaty, to zimy mogło by nie być

Przez tę pogodę to planu nie wyrabiam....O ponurej szarości już pisać nie będę -jestem ciepłolubna Owszem, lubie jak jest 1-2 dni szarości, pluchy i wiatru - tak na odpoczynek z książką i kocykiem, ale to już 3 tydzień taki się zapowiada....
Ogropole- jeszcze nie ogród, ale już nie pole 09:52, 17 paź 2016

Do góry
Aniu, ja też liczę na ładną pogodę w tym tygodniu, chociaż prognozy nie napawają optymizmem. Przytargałam w sobotę brzozy, dwie purpurowe jeszcze dojadą. Jak dla mnie, a raczej planów na nowe rabaty, to zimy mogło by nie być
Kamienny ogród patykiem malowany 00:41, 17 paź 2016

Do góry
A teraz na żółto-pomarańczowo-złoto

Tawlina

Suche już paprocie

Tawuła japońska

Sumak

Pół zdechły Tulipanowiec i brzozy

Palibin i Azalia

Wśród brzóz i dębów 22:31, 16 paź 2016

Do góry
Adela napisał(a)
Witaj Basiu
Przyszłam odwiedzić Twój ogród jeszcze raz, bo cudne są te brzozy.
Cieszę się z naszego dzisiejszego spotkania. Może kiedyś będzie powtórka?
A o mojej obietnicy pamiętam! Niedługo okaże się, czy będę mogła słowa dotrzymać
Pozdrówka

Adelko,
cieszę się bardzo, że mogłyśmy się spotkać. Pamiętaj, proszę o moim zaproszeniu. Będzie mi bardzo miło, jeśli będziemy mogły się odwiedzić.
Serdecznie Cię pozdrawiam.
Odcienie zieleni 2 21:31, 16 paź 2016

Do góry
Efffa napisał(a)

Piękna inspirka, ciekawe co jest za tymi carexami? zachwyciło mnie to !

Dalej jest rząd buksów, a za nim ścianka z graba. Całkiem z tyłu brzozy a pod nimi białe czochy
Wśród brzóz i dębów 21:08, 16 paź 2016

Do góry
Miło było Cię poznać. Brzozy i widoki masz śliczne Pozdrawiam
Wśród brzóz i dębów 20:52, 16 paź 2016

Do góry
Witaj Basiu
Przyszłam odwiedzić Twój ogród jeszcze raz, bo cudne są te brzozy.
Cieszę się z naszego dzisiejszego spotkania. Może kiedyś będzie powtórka?
A o mojej obietnicy pamiętam! Niedługo okaże się, czy będę mogła słowa dotrzymać
Pozdrówka
To tu- to tam- łopatkę mam ! 15:38, 16 paź 2016

Do góry
Wierzby to solidne rosną, a brzozy w pd-zach narożniku rzeczywiście mogą zacienić całą działkę. Słońce kocham, kiedy siedzę w cieniu albo w wodzie.
To tu- to tam- łopatkę mam ! 15:24, 16 paź 2016

Do góry
U mnie te najwyższe są w płd-zach narożniku – brzozy. Ale chyba czeka mnie decyzja o poważnym przycięciu 2 wierzb. Nagle zrobiło się za dużo cienia Choć ja już nie młódka, to kocham słońce.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 15:07, 16 paź 2016

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak ja bym chciała moniec tsk piekna jesien )) ))

Buzka i trzymam kciuki )))

Buziam Jolu

Chrchorujące brzozy.... Ciągle zbieram ich liscie wobawie o bukszpany
Wśród brzóz i dębów 15:00, 16 paź 2016

Do góry
Uwielbiam brzozy i bardzo podoba mi się Twoja alejka.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 14:55, 16 paź 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
piękne fotki rzeczywiście tylko hortki wskazują na jesień

U mnie zwykle dopeiro w listopadzie brzozy dostają zółtych barw a tak to jest nieprzyzwoicie zielono... Przynrozek i to minimlany (-1) był u nas tylko przez jden poranek
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies