Kwitnące roślinki od Ani an_tre, tylko jeszcze proszę Aniu przypomnij nazwę
naparstnica Ani asc
przetacznik coraz ładniejsze
Ja miałam ten dzwonek skupiony,ale nie kwitł jeszcze i łapała go rdza to wyrzuciłam A to ładne jest
Przetacznik też bardzo ładny i różowy ktoś zaprezentował też fajny
Idę na zakupy.Łyknęłam deczko wiedzy i teraz muszę zmienić klimat
Pozdrawiam ciebie Miła i wszystkich twoich gości
Justyna jedz sobie do szkolki i poogladaj. Nie musza byc takie wielkie wypasione roze. Glosuje nad miniaturowymi, niskimi. Są słodkie! I bezproblemowe, nie złamią się pod śniegiem, nie przemarzają (jak większość moich wielkokwiatowych wrr...)Otoczone lawendą wyglądają bosko!!!
Moja fotka z Austrii:
To świetnie, że dzwonki tworzą skupisko, zakryją puste miejsca i mniej plewienia; tak liliowce są idealne, a mam jeszcze inne, z takich wielkich, ale dopiero pąki pokazują; rok temu sprowadzałam od producentki; u niej to był widok, kilka hektarów w liliowcach, wrażenie powalające!
ty Karola to też sadzisz jak ja na maksa
Buu, a już tam róże widziałam... żurawki przenoś, tam za dużo słońca do nich!
Po 1 szt trawek - to bym sie nie sugerowala
A moze zrob sobie rabate bylinowa na slonko, jak ma Greglis? Wymiatająca, bardzo mi sie podoba!!!
Tyle ze masz tak rowniutko i pod sznurek po drugiej stronie, nie wiem czy by pasowala... ale moze w jednobarwnej obwodce z buskzpanu czy lawendy wlasnie??
O taka:
Kwitnące roślinki od Ani an_tre, tylko jeszcze proszę Aniu przypomnij nazwę
Irenko to jest dzwonek skupiony ucieszyło mnie, ze ci kwitnie pozdrawiam
też się cieszę wszystkie inne tez mają się dobrze
ale te nazwy trudne, i weź człowieku pamiętaj je wszystkie; dobrze, że mam wątek, zawsze cofnę się i odszukam
miłego dzionka, zaraz weekend