zrobiłam teraz zdjęcia na szybkiego nie pamiętam wszystkich nazw ale ty pewnie rozpoznasz te rozchodniki i bylinki niekoniecznie muszą być, chcę gęsto bujnie z klona chciałabym bonsai i coś tam kombinuję, ta choineczka karłowa na drugim zdjęciu chyba będzie mała więc z przodu więc chociaż podpowiedz jak poprzestawiać ale chętnie coś dosadzę, coś zwieszającego się z kamieni nie wiem, działka ogólnie jest mała więc też nie można poszaleć jako tło są tuje więc zielono będzie. bardzo lubię też trawy hosty i cięte formy choinki i w ogóle zaraz wyjdzie że wszystko lubię i skalniak jest na pełnym słońcu od 12 naprawdę skwar i trochę wiatru w wietrzne dni nawet bardzo z tym że jak urosną tuje to chyba to się zmniejszy,
pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie jak będziesz miał pytania to pisz ja szybciutko odpiszę
Aniu,
urzekłaś mnie swoim wątkiem. Siedzę dziś od rana i czytam - jestem dopiero w połowie - ale cała noc przede mną
jestem pełna podziwu dla ciebie i pracy jaką wkładasz w ogród. Mam trójkę łobuzów więc wiem ze przy dzieciach to niełatwa sprawa...
Zajrzyj na priv
Iwonko, dziękuję połącznie wyszło przypadkowo ) poprostu tu akurat było miejsce na przesadzenie roślin narazie tak zostanie, napewno conajmniej do następnego sezonu Przyznam, że teraz najbardziej czekam na rozkwit wszystkich hortensji Limelight
Serdecznie pozdrawiam