Kiedyś będzie tu pięknie ...
19:17, 08 cze 2012
No skoro mają być foty to chciałam uwiecznić cudowny dzień kiedy tył domu po dwóch latach otrzymał żwirek. Wprawdzie nie granitowy bo dostawca się na nas wypiął i przestał telefon odbierać zatem przyjechał taki jaki był na składzie we wsi..... Może szczególnej urody nie jes, ale jestem blada ze szczęścia, że ja i Tytus więcej nie będziemy tonąć w błocie. I tym oto sposobem zostałam zmuszona do uprzątnięcia bajzla.
Wprawdzie M nie zrozumiał gdzie ma nadmiarową korę przenieść i znów mamy bajzel....
Na tyłach ma powstać zakątek hostowy, na razie mają od 3 do 15 cm... ale czekam na olbrzyma od Irenki mam nadzieję, ze tę hostę będzie widać
A taki widok będzie mnie teraz witał po poworcie z pracy i zaparkowaniu samochodu pod wiatą: tuje sąsiadów, laoriwśnie i grab, hortensje incrediball i żywopłocik z buszpanów plantacjowych
A takie pączki mają hortensje, Ciekawe jak na takich wiotkich badylkach urosna taaaakie wielkie kule??
Wprawdzie M nie zrozumiał gdzie ma nadmiarową korę przenieść i znów mamy bajzel....
Na tyłach ma powstać zakątek hostowy, na razie mają od 3 do 15 cm... ale czekam na olbrzyma od Irenki mam nadzieję, ze tę hostę będzie widać
A taki widok będzie mnie teraz witał po poworcie z pracy i zaparkowaniu samochodu pod wiatą: tuje sąsiadów, laoriwśnie i grab, hortensje incrediball i żywopłocik z buszpanów plantacjowych