Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

Ogród nie tylko bukszpanowy - część II

arcobaleno 21:13, 07 cze 2012

Te róże przy płocie są przepiękne - ja też powoli dojrzewam do róż - ale takich okrywowo-pnących właśnie

Danusiu - wielka prosba do Ciebie - zajrzyj do mnie i pomóż ustalić co się dzieje z moim cisem:

https://www.ogrodowisko.pl/watek/1350-teczowy-ogrod-arcobaleno?page=62
Agacia 15:01, 08 cze 2012

Gardenarium napisał(a)

Uszkodzenie mrozowe i pień się rozdwoił

Ech, myślałam, że to tak specjalnie uformowane
lenka 18:04, 08 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Dzisiejsze wąchanie róż i podziwianie niebieskich kwiatów ( w większości)

Możemy też odnotować kolejny relaksik na leżaku

Urocze zakątki uroczej Ogrodniczki, pięknie Danusiu wygladasz na tych fotkach
monteverde 20:25, 08 cze 2012

Danusiu ten akcent czerwony na szyjce bardzo Ci pasuje róże jak zawsze wspaniałe
Gardenarium 22:39, 08 cze 2012

Akcent na szyi od Irenki z Miłkowa Dziękuję za komplementy To miłe bardzo. Dziś Euro 2012 mi przeszkodziło no i deszczyk popołudniowy w nasadzeniach na hidcotowej (naparstnice i krwawnik) a między kule zakupiłam Hakonechloa macra "All Gold" - ślicznie żółte są Jutro fotki, bo dziś za mokro było.

Odnalazł się mój zgubiony telefon. Bez baterii, ale dokupiłam i działa. Było ogłoszenie na słupie: "Znaleziono telefon"

Podlałam róże magiczną siłą.

Instagram Ogrodowiska
BEATA_S 22:51, 08 cze 2012

O! jakie dobre wieści
Potwierdzam Danusiu ładnie Ci w tym winnym kolorze
Sebek 22:59, 08 cze 2012

Jak fajnie, że się telefon znalazł - w ogóle to jest cud ! Wiesz jakie były jego losy?

Bogdzia 23:06, 08 cze 2012

Gardenarium napisał(a)

Róże prezentują się wspaniale może rzeczywiście przesunąć termin Święta,żeby każdy mógł osobiscie podziwiać ich piękno

W zeszłym roku po CHFS jak wróciłam kwitły już obłędnie W tym roku wszystko opóźnione Chociaż wiosna wcześnie przyszła.

Róże chyba szczególnie opóźnione . U mnie kwitły razem z szałwia a ona juz przekwita a róże ledwie pąki maja i wcale nie są duże.Zima przyszła późno, wiosna wcześnie i mogło by sie wydawac że to dobry rok a jest całkiem odwrotnie. Pozdrawiam Szefową serdecznie.
Madzenka 00:39, 09 cze 2012

Gardenarium napisał(a)
Akcent na szyi od Irenki z Miłkowa Dziękuję za komplementy To miłe bardzo. Dziś Euro 2012 mi przeszkodziło no i deszczyk popołudniowy w nasadzeniach na hidcotowej (naparstnice i krwawnik) a między kule zakupiłam Hakonechloa macra "All Gold" - ślicznie żółte są Jutro fotki, bo dziś za mokro było.

Odnalazł się mój zgubiony telefon. Bez baterii, ale dokupiłam i działa. Było ogłoszenie na słupie: "Znaleziono telefon"

Podlałam róże magiczną siłą.

Ta nasza Irenka to jednak jak dobra wróżka Danusiu pięknie wyglądasz z takim kolorem przy twarzy!!!!
Danusiu świetnie, źe telefon się znalazł !!!
Ja kiedyś zgubiłam kluczyki od samochodu w mieście a auto stalo na parkingu pod firmą... Też się znalazły ale to ja oblepiłam okolice ogłoszeniami
monteverde 01:42, 09 cze 2012

Ta nasza Irenka to jednak jak dobra wróżka Danusiu pięknie wyglądasz z takim kolorem przy twarzy!!!!
Danusiu świetnie, źe telefon się znalazł !!! potwierdzam i cieszę się,że zguba się znalazła jutro obejrzę nowe nasadzenia

Danusiu a anginka już wyleczona?