Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie rodzinnym, wszelkich radości, nadziei, miłości, spokoju, a najwięcej zdrowia,spełnienia marzeń tych codziennych oraz ogrodowych radości życzy Rumianka.
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie rodzinnym, wszelkich radości, nadziei, miłości, spokoju, a najwięcej zdrowia,spełnienia marzeń tych codziennych oraz ogrodowych radości życzy Rumianka.
W te święta magiczne - życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek, z ogromem światełek.
Olbrzymich prezentów, od wesołych elfów.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka!
Kochani życzę Wam zdrowych,spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia,oraz szczęśliwego,normalnego Nowego Roku.Niech Wam się wiedzie w życiu i w ogrodzie
Jeju, strelicja jak pięknie kwitnie mam taką ale nie ma tylu kwiatów najczęściej tylko jeden.
Karola super wypoczynek też bym chętnie zniknęła na święta.
Córka leci po świętach oby granicy nie zamknęli.
Karola miłego wypoczynku i wracaj zdrowa.
Pozdrawiam
I my chcemy Wam Kochani złożyć życzenia miłości i spokoju, wokół samych dobrych ludzi, radości z każdego dnia i drobiazgów bo one składają się na uczucie szczęścia, o które tak trudno przez ostatnie lata. Dużo sił do pokonywania codziennych trudności i odwagi by stawiać życiu czoła. A w Nowym Roku pomyślności i samych pogodnych chwil.
My z mężem lubimy do kawy mieć coś słodkiego, poza tym jak przyjeżdżają wnuki to albo piekę wcześniej, albo z nimi. Radocha przy tym jest wielka. Jeśli tylko mogę nie wpuszczam do siebie lenia, zawsze byłam osobą aktywną. Teraz ze względu na mój stan zdrowia muszę mądrze wykorzystywać siły.
Dziękuję Aga, niby zrobiłam dekoracje i cieszę się z odświętnego wyglądu ogrodu. Wczoraj miałam wnuków, wrażeń i zachwytów było wiele. Dużym zainteresowaniem cieszył się karmnik i przylatujące ptaszki.
Tak wygląda mój ogród jak wychodzę z domu.
Na forum choinkowe klimaty, to i ja wrzucam swoją (na mojej choince jest wszystko, zgodnie z porzekadłem „wystroić się jak choinka”) i dołączam życzenia spokoju, piękna, światła, poczucia sprawczości i pokoju .