Ewuniu, ognista dopiero zaczyna. Niestety, całą zimę chowałam dalie i kanny, które miały iść na ognistą. Wiosną posadziłam i majowe mrozy nocą wszystko załatwiło. Nic nie wzeszło. Na szybko dosadziłam lilie z B, aby zapełnić rabatę, chociaż one są niższe i powinny pójść na przód. Poprawiać będę jesienią.
Dziś się jeszcze zastanawiałam nad perukowcem. I nie wiem, czy kupić
Kasiu, pozdrawiam
Zdjęcia pokazują różnicę, to fakt. Człowiekowi aż się wierzyć nie chce, jak wszystko w oczach rośnie.
Róże u ciebie mnie zachwycają. I te lilie cudne. Czerwone bym przygarnęła chętnie
Gosieńko- pięknie wygląda ogród w ujęciach z wysokości. Juz tak jest dopracowany, że tylko sie zachwycać. Lilie zaczynają i choć to nie moje kwiatki to pieknie kwitną.
Buksiki poprzycinasz i będzie ładnie, moje też nie są idealne- ale czy muszą?
Ale na piękne zdjęcia trafiłam!!! I już lilie zaczynają, właściwie przyleciałam zobaczyć jak tam lilie u Ciebie, u mnie nie zeżarte w tym roku, nornice się na róże przerzuciły. Sporo mam lilii, przyjedziesz po iryski, to ukopiemy i lilie
mowisz i masz
nawet nie wiem co to za lilia...
i jeszcze burgundy iceberg na dokładkę bo lilia wyrosla w srodku rozy prawie, bo zapomnialam ze ją tam posadziłam i potem posadziłam różę